Розглянуто Тім Олександрович/Некомпетентний слідкуючий Неоф

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
686
Реакції
515
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Акіро Форбс
2. Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
3. Суть скарги:
Незгодний із видачею покарання так як правило :
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
Адміністратор недивиться на примітки , у мою сторону із сторони госки також був відкритий вогонь!
Також якщо адміністратор стоїть на 5 , та щей в неоф слідкуючим, я думаю що він повинен знати що є правило
Терористичних організацій 1.2 , що йдеться про
Київський / Дніпровський / Харківський картелі стають автоматом кримінальним угрупуванням поки тримають будинок картелю
Стрілянина відбувалась на квадратах Дніпровського картелю, тобто на території мого клану, що також є важливим IC-фактором і не було враховано при видачі покарання.
На основі вищезазначеного вважаю, що покарання було видане необґрунтовано та без повного аналізу ситуації і правил.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): КЛАЦ
5. Дата порушення: 17.01.26

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець! Розгляд скарги був вірний , якщо ви є терористина організація , ви повинні були згідно правил терористичних організацій: 1.5 підійти або підїхати з'ясувати ситуацію , але на жаль ви цього не зробили та відкрили вогонь першими , на що спровокували на конфлікт з поліцією , за що власне і отримали покарання.
Остаточну відповідь очікуйте будь ласка від ГА та ЗГА!

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,495
Реакції
993
Бали
253
Вітаю!

Скаргу було розглянуто вірно, якщо ви учасник терористичної організації, вам всеодно заборонено без причини вбивати гравців.
Має бути причина, наприклад "НПУ затримують вашого товариша".

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі