Розглянуто Тім Олександрович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василій Міцний

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
157
Реакції
86
Бали
33
Вік
26
  1. Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
  2. Особистий нікнейм: Вася Флуррі
  3. Суть скарги: 1.Даний адміністратор проігнорував в Цій Скарге те що було НОН РП, а саме те що клан WellFamQ почав стрилять по нам думаючи шо у нас війна (Але їм відмовили в війні) Так ось Тім Олександрович не взяв до уваги те що у мене на мустангу тоновані вікна а на скільки я знаю це рахується за НОН РП ну бо вони ж не знають хто в авто + в них не має бази НПУ ( Тут ). Да я в клані

BlackCoast

2. На нас залили скаргу під час грабування Тик але адмін не видав покарання гравцю за ряд порушень а саме
    MG Meta Gaming (MG) - Використання інформації з реального світу, в ігровий - проявилося в тому що гравець пригрозив форумом в звичайний чат на перших же секундах,

PG Power Gaming (PG) - Зображення свого персонажа героєм/перевищення своїх фізичних можливостей. - проявилося в тому що гравець ніяк не реагував на погрози зі сторони клановців зі зброєю,

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Грабування , НРП від клану WellFamQ
  5. Дата походження: 27.05.2025

Примітка:
    ЧЕРВОНІ СЛОВА КЛІКАБЕЛЬНІ!!!!!!!!

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Щодо нонрп ситуація спірна, щодо порушення правил пограбування скарга була відмовлена, тому видавати покарання вам або іншим гравцям не є доцільним, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі