Відмовлено Тім Олександрович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

СатанаБестрашний

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
165
Реакції
92
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Тім Олександрович
  2. Особистий нікнейм:Бесмертний Грек
  3. Суть скарги:Я викинув людину з автомобіля, але даному гравцю так як я зрозумів це не понравилося і вона почала мене тулити.Але так як це вона 1 відкрила вогонь та я почав стреляти у відповідь, та ще я знаходжуся в клані SIGMA та я мав повне право в неї стреляти, але після того як я її вбив приблизно через 1-2хв мене відкинув даний адміністратор за ДМ. А даному гравцю покарання видано не було, Прошу вже дати адміністратору догану. Так як на нього дуже багато скарг. це 1 2 3 і т.д дуже багато на адміністратора скарг
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    UKRAINE GTA 18.07.2025 9_52_30.png
  5. Дата походження:18.07.25

Останнє редагування модератором:

Андрій077

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Чер 2024
Дописи
150
Реакції
46
Бали
31
Ти скажи спасибо что не по полной Тим тебя отбросил если посмотреть твою историю джайлов)))

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець! Під час виклика репорта від гравця я слідкував за полной картиной того, що відбувалось, де Ви підійшли до гравця і оскнули , за це ви отримали покарання у вигляді муту, а також за те що ви вбили гравця ви також отримали покарання у вигляді DM. Що стосується гравця 87369 то гравець отримав покарання у вигляді FD.

Очікуйте остаточну відповідь від ГА та ЗГА.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно, від вас дуже багато порушень останнім часом, попереджую вас про правило :

6.35. Заборонено зловживати порушеннями правил сервера, на розсуд головної адміністрації. | Варн / Бан від 14 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі