Схвалено УЗ | Олена Сноу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олена Сноу

Ст. Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
137
Реакції
297
Бали
108

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,749
Бали
213
Вітаю, мої коментарі щодо звіту:

Виконання обов’язків лідера - 5/5
Кількість роботи з особовим складом - 5/5
Взаємодія з державними організаціями - 0/5
Звіт написаний вчасно - 5/5

Якість оформлення, зручність перевірки - 5/5
Бали від ГС Держ - +5 балів (активна робота та гарні відіграні РП ситуації)

Звіт перевірено, та схвалено. Зараховано 45 балів.
Дякую за цікавий звіт! За своєчасне подання та зручне оформлення для перевірки. Сподобалась ваша робота на тижні, бачив вас часто в грі, ви постійно з чимось розбирались - це прекрасно. В звіті сподобалось проведення іспитів в чат, де все прозоро та чесно, лекція цікава та й дивлюсь знайшлись люди, які підіймаються по кар'єрній драбинці УЗ - це супер! Сподобались ваші РП ситуації та відігровки в них. Це поки краще, що я бачив. МП для співробітників окрема прекрасна тема для обговорення. Дякую, що ви вкладаєте душу та серце в створення цього звіту. Так скажемо - віддаєтесь справі "з головою". Саме за це я і додав свої 5 балів. Продовжуйте в цьому руслі надалі, приємно спостерігати за роботою. Щодо мінусів, це один та дуже великий - повна відсутність взаємодії з іншими організаціями. Виправляйтесь, сподіваюсь, що саме наступного тижня окрім всіх гарних та позитивних моментів які були прописані вище - ми побачимо взаємодію з іншими державними структурами та ваш звіт стане ще красивіше.
Загальний висновок: гарна робота, прекрасні РП та МП, взаємодія зі складом, але прикро, що немає інших держ. орг. Ви - молодець!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі