- Реєстрування
- 29 Сер 2023
- Дописи
- 1,954
- Реакції
- 597
- Бали
- 253
Вітаю, шановні працівники державних організацій.
В даній темі ви маєате змогу залишити анкету на переведення до складу Укрзалізниці.
Форма подачі рапорту для переведення:
Заява
Начальнику Укрзалізниці
Максиму Миргородському
Від: [П.І.Б.]
Я, [П.І.Б.], прошу Вас розглянути мою електронну заяву щодо переведення з фракції [назва фракції] до складу Укрзалізниці.
За час перебування у [назва фракції] я набув необхідного досвіду роботи, навчився діяти відповідально, дотримуватись внутрішнього статуту та виконувати поставлені керівництвом завдання. На даний момент маю бажання продовжити свою діяльність саме у структурі Укрзалізниці, оскільки вважаю цей напрямок більш перспективним для себе та хочу застосувати свої навички на благо організації.
Причина переведення: [детально описуєте причину переведення].
До даної заяви додаю ксерокопії необхідних документів:
паспорта;
медичної книги;
трудової книги;
службового посвідчення;
дозволу на переведення від старшого керівного складу.
Зобов’язуюсь дотримуватись статуту Укрзалізниці, виконувати накази керівництва та сумлінно нести службу у разі схвалення моєї заяви.
Дата: XX.XX.XXXX
Підпис: _____________
В даній темі ви маєате змогу залишити анкету на переведення до складу Укрзалізниці.
Форма подачі рапорту для переведення:
Заява
Начальнику Укрзалізниці
Максиму Миргородському
Від: [П.І.Б.]
Я, [П.І.Б.], прошу Вас розглянути мою електронну заяву щодо переведення з фракції [назва фракції] до складу Укрзалізниці.
За час перебування у [назва фракції] я набув необхідного досвіду роботи, навчився діяти відповідально, дотримуватись внутрішнього статуту та виконувати поставлені керівництвом завдання. На даний момент маю бажання продовжити свою діяльність саме у структурі Укрзалізниці, оскільки вважаю цей напрямок більш перспективним для себе та хочу застосувати свої навички на благо організації.
Причина переведення: [детально описуєте причину переведення].
До даної заяви додаю ксерокопії необхідних документів:
паспорта;
медичної книги;
трудової книги;
службового посвідчення;
дозволу на переведення від старшого керівного складу.
Зобов’язуюсь дотримуватись статуту Укрзалізниці, виконувати накази керівництва та сумлінно нести службу у разі схвалення моєї заяви.
Дата: XX.XX.XXXX
Підпис: _____________