Денис Чорних
Новий гравець
- Реєстрування
- 5 Лип 2026
- Дописи
- 4
- Реакції
- 2
- Бали
- 3
1. Ваш нікнейм: Денис Чорний
2. Нікнейм порушника: Димка Малиш 79862
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Я взяв М4 та почав стріляти по співробітниках НПУ. Після цього мене затримали, одягнули кайданки та повели за собою.
Коли мій друг почав стріляти, співробітник НПУ здійснив відхід в інтер'єр, щоб уникнути небезпеки. На першому фрапсі цей момент добре видно.
На другому фрапсі видно, як співробітник проводив процесуальні дії щодо затримання та подальшого оформлення ситуації.
Прошу врахувати ці обставини під час розгляду скарги.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): ета 1 фрапс ета 2 фрапс
6. Дата порушення: 5 числа
6.22. "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн
2. Нікнейм порушника: Димка Малиш 79862
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Я взяв М4 та почав стріляти по співробітниках НПУ. Після цього мене затримали, одягнули кайданки та повели за собою.
Коли мій друг почав стріляти, співробітник НПУ здійснив відхід в інтер'єр, щоб уникнути небезпеки. На першому фрапсі цей момент добре видно.
На другому фрапсі видно, як співробітник проводив процесуальні дії щодо затримання та подальшого оформлення ситуації.
Прошу врахувати ці обставини під час розгляду скарги.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): ета 1 фрапс ета 2 фрапс
6. Дата порушення: 5 числа
6.22. "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн