Розглянуто Ув'язнення працівника МОЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим

Medicina
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
15
Реакції
1
Бали
3
Ваш ігровий нік: Вадим Хижній
Ігровий нік адміністратора: Никита Князь
Причина покарання: NonRP Drive
Суть скарги: Пыд час виконання службового завдання, обслуговував виклик на ШМД. Доставив пацієнта до лікарні і встиг провести лікування, після чого був ув'язнений. На ШМД пересувався з сиреною. Під час відбування покарання НПУ волало про допомогу МОЗ (якого фактичо зараз майже немає) і не дочекались. Вважаю покарання під час виконання службового завдання - не справедливим. В репорт писав, відповіді адекватної не отримав.
Дата видачі покарання: 25.08.2022 близько 18:40
Скриншот видачі покарання: Додаю
Готовий відповідати у разі обману: у повному обсязі

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 5
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
88
Реакції
19
Бали
11
Доброго часу доби Вам, шановний гравець.
Ви порушили пункт правил 7.10 - NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.
докази клац
Приємної гри на нашому проекті GTA UKRAINE, з повагою, Никита Князь .

Вадим

Medicina
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
15
Реакції
1
Бали
3
Особисто мені це дивно. Відео переглянув. Не розумію що не так.
На початку їхав на виклик НПУ м. Харків. Відпрацював його.
Після цього - отримав скаргу від пацієнта і доставив його в лікарню на операцію.
Пересувався на швидкій з увімкненим спецсигналом.
Якщо справа у зрізанні кутів на поворотах і пересуванні на авто по зеленій зоні - в мене зустрічне питання.
Чого ви очікуєте від спецтранспорту? Вмикання поворотників і зупинок на червоний колір світлофору? Я не заради розваги так їздив, як чудово видно на відео. Виконувались службові завдання. До того ж не влетів в ДТП і нікому не перешкоджав.
Абсолютно так само пересуваються всі фракційні оперативні транспорти, коли поспішають на виклик. Інакше просто нереально встигнути.

Якщо Ви вважаєте це порушенням - ок. Порушувати більше не буду. Але та швидка фізично не доїде до місця виклику вчасно. Напевно атмосфера РП від цього тільки виграє.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі