CRvsaders
Новий гравець
- Реєстрування
- 9 Січ 2023
- Дописи
- 32
- Реакції
- 4
- Бали
- 11
1: id 29331 2. Уолтер Вайт 3. Добрий вечір дана Особа на цр Почала робити в мою строну образи я в нього запитав. Чи продаєте інструмент він відповів зара пошукаю в батька в гаражі а потім сказав так шкалата розбіглись потім я почав записувати фрапс . Додам нижче відео і після того він почав ображати мою дитину. І провокувати. А після того в мене фрапс прервався так як закінчилась память. І дана особа викликав адміністратора Дмитра Деймон і провокував мене далі на що я його бразив. І за це даний Адміністратор мене забанив на 2 дня. І даній Особі Теж видав 2 дні піля чого зробив превидачю даній особі 120хв. але з таким баном я не згоден посяню чому, згідно правилам 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів ( надайте будь ласка докази чому 2 дні, а не 120 хвилин як і іншому ) . А дана особа додаю докази образила моїх родичів тобто дитину на фрапсі це чутно і у нього 120 хвилин, але за правилами 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів. Як це розуміти. І Зверніть увагу я не конфлікта людина в області. Просто Даний Адміністратор тримає на мене злобу що я з ним перестав спілкуватись . Якщо треба докази на рахунок Даного Адміністратора предоставлю керівнику. 4. Докази (Фото)
Докази: ( Відео )
5. 24.03.25