Відмовлено Упереджене ставлення та необ'єктивна відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
952
Реакції
1,857
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тонні Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Кіріл Філіпенко
3. Суть скарги:
Вітаю всіх осіб, читаючих данну скаргу.
Учора мною була подана заявка на посаду Ігрового Помічника. Сьогодні, зайшовши на форум, я побачив, що заявка була відхилена із формулюванням причини «недовіра».
Оскільки дане формулювання стосується безпосередньо моєї кандидатури, вважаю обґрунтованим отримати чітке, розгорнуте та фактичне пояснення, на підставі яких саме дій, рішень або ситуацій сформувалася така позиція щодо мене. Прошу надати відповідь від особи, що перевіряла заявку, а також від Головної Адміністрації, як відповідальної посадової особи.
Зі свого боку хочу зазначити наступне:
Я не знімався з посад за порушення або дисциплінарні причини усі залишення посад відбувалися виключно за власним бажанням.
За мною відсутні масові порушення правил серверу.
Я не маю критичних порушень, таких як серйозні блокування, бани чи систематичні грубі відхилення від правил проєкту.
Моя діяльність у межах серверу завжди здійснювалась із розумінням відповідальності та дотриманням норм.
Саме тому формулювання «недовіра» без конкретизації виглядає необґрунтованим та таким, що ставить під сумнів мою репутацію без надання можливості зрозуміти суть претензій.
Також хочу звернути увагу, що після ознайомлення з рішенням відповідь у особисті повідомлення від адміністрації надіслана не була, що унеможливлює конструк
тивний діалог.
Прошу надати:
Конкретні підстави формування недовіри.
Факти або ситуації, на які спиралося це рішення.
Роз’яснення, чи можливо усунути зазначені причини в майбутньому.

Очікую повної, об’єктивної та неупередженої відповіді.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тик
5. Дата порушення: 03.02.2026

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Адміністрація не надає аргументи щодо недовіри до кандидатів та спирається при цьому рішенні на велику кількість факторів: включаючи, але не обмежуючись власним досвідом спілкування, відгуками колег, історією покарань чи відмов інших серверів тощо.
До причин відмови також можна додати відмову по мультиакаунтам.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі