Відмовлено Урівноваження сил неоф. і держ на ВЧ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
97
Реакції
193
Бали
48
Шановні гравці, адміністрація та розробники!

Після виходу оновлення 3.1 ЗСУ отримали низку значних покращень, однак неофіційні організації залишилися без аналогічних змін. У результаті баланс сил відчутно змістився, а проведення нападів на ВЧ стало економічно та тактично недоцільним.

Що отримали ЗСУ:

• ППО
  • Дрони
  • Rocket Launcher (рокетниця)
  • Танк із високою вогневою потужністю та захистом екіпажу
  • Сухпай з ефектами регенерації
  • Стіна, яку можна зруйнувати лише бомбою

Поточні проблеми​

1. ППО
    Повністю зводить нанівець можливість використання повітряного транспорту для доступу на ВЧ.

1.1. Дрони
Хоча їх масове використання ще не спостерігається, очевидно, що вони вплинуть на баланс у майбутньому.

1. Rocket Launcher
    Дає ЗСУ суттєву перевагу над неофіційними організаціями, використовується без обмежень.
  2. Танк
    Закритий люк робить екіпаж невразливим до будь-якої зброї, доступної неоф. організаціям.
  3. Сухпай
  • Діє 10 хвилин, надає: +15 HP регенерації, +50 ситості, +80 витривалості, +75 HP до загального здоров’я.
  • У військових він безкоштовний і безлімітний, у той час як неоф. організації змушені купувати/робити петрушку/екстезі за власний кошт.
  1. Стіна та бомба
  • Виготовлення бомби коштує 2–3 млн грн(В залежності від серверу), що не окупається здобиччю з ящиків.
  • Неоф. організації витрачають значні ресурси та час на крафт.
  • ЗСУ відновлюють навіть знищену стіну за 3–5 ремкомплектів по 500 грн.

Пропозиції для балансу​

1. ППО — обмежити боєзапас, зробити необхідним підвезення та заряджання ракет.
    1.1. Дрони — обмежити доступ певним рангом та встановити ліміт кількості.
  2. Rocket Launcher — зробити доступним лише з високого рангу у ЗСУ для раціонального використання.
  3. Танк — надати неоф. організаціям можливість купувати або крафтити рокетницю/бомбу саморобну для протидії.
  4. Сухпай — запровадити обмеження на кількість використань на добу чи кілька діб.
  5. Стіна
    • додати вибухівку до асортименту бариги або знизити складність крафту
    • замінити простий ремонт ремкомплектами на міні-гру з використанням ресурсів та інструментів з складу ВЧ.
  6. РК та ПГ — встановити єдині правила та покарання для обох сторін за ці порушення.

Висновок
Реалізація цих змін допоможе урівноважити сили, зробить ігровий процес чеснішим та цікавішим для всіх учасників. Сьогодні ВЧ виглядає як надто укріплений об’єкт, напади на який майже не мають сенсу.
Сподіваюсь, що баланс буде відновлено, а гра збереже інтерес обох сторін конфлікту.

Дякую за увагу! Разом ми сила!

Останнє редагування:
Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
952
Реакції
1,857
Бали
153
Вози БК ,7 день підряд склад під 0 виносимо,тільки і можете дефатись тільки перекрив об'єктом вхід до бункера.
Душите госку-идите в гетто 😁
На рахунок "виносимо" я би поспорив, ти не виносиш, ти в больке сидиш

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
97
Реакції
193
Бали
48

Вкладення

• IMG_20250819_111459_449.jpg
    IMG_20250819_111459_449.jpg
    41.9 Кб · Перегляди: 49
  • Screenshot_2025-08-21-13-13-36-732_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2025-08-21-13-13-36-732_com.google.android.youtube.jpg
    647.1 Кб · Перегляди: 45

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
97
Реакції
193
Бали
48
так це ви ниєте, шо шото не так
Мені вже і так норм залітати ,хлопці з клану і з союз клану попросили написати пропозицію разом склали її в дс я опублікував,я вважаю що вдало бо давно такого активу в пропозиціях про покращення давно не було.

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
194
Реакції
559
Бали
138
Мені вже і так норм залітати ,хлопці з клану і з союз клану попросили написати пропозицію разом склали її в дс я опублікував,я вважаю що вдало бо давно такого активу в пропозиціях про покращення давно не було.
Проще вже гранати добавити для неоф

Олександр Хомс /02

Знання законів та прав надає громадянам силу.
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
190
Реакції
131
Бали
48
Проти. Неофіційних організацій набагато більше ніж працівників державних органів. У вас є система попадання на ВЧ через розбиття стінки. "РПГ" для ЗСУ створено для відбиття массового нападу ( 20+ чоловік ) . Сухпай видається через державу, як це і повинно бути по РП. Так що не плакайте, кланівці.

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
194
Реакції
559
Бали
138
Проти. Неофіційних організацій набагато більше ніж працівників державних органів. У вас є система попадання на ВЧ через розбиття стінки. "РПГ" для ЗСУ створено для відбиття массового нападу ( 20+ чоловік ) . Сухпай видається через державу, як це і повинно бути по РП. Так що не плакайте, кланівці.
Добавлять гранати для неоф тоді зрівняються

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
97
Реакції
193
Бали
48
Плачеш тільки ти мамина квіточка,а я аргументував свою пропозицію і чекаю на розгляд.

Віктор Гончар | ПП ЗСУ 06

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Січ 2025
Дописи
252
Реакції
57
Бали
33
Я в ЗСУ, і мені поки що все подобається. Танки і дрони вже не стріляють, РПГ забрали, ППО не є небезпекою. Сирени немає, так що навіть вдень клани можут тихенько зайти через тонелі і винести під ноль. Крім того, можна ж нападати на КРАЗи, коли рижики патрони возят. Так що в цілому баланс присутній.
Що б я поміняв
- Більше зброї для кланівців з ящиків, бо їм реально немає економічного сенсу нападати, тільки пострілятись
- Треба зробити, щоб ящик можна було скинути на землю, або назад на мітку. Тому що колим авто щезло, чи його відіпхали, то кланівець з ящиком не може захищатись.
- Заборчик перед бункером потрібно вернути, бо кланівці перекривають вхід, а адмінів поки докличешся, то вже пів складу винесли

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
97
Реакції
193
Бали
48
Я в ЗСУ, і мені поки що все подобається. Танки і дрони вже не стріляють, РПГ забрали, ППО не є небезпекою. Сирени немає, так що навіть вдень клани можут тихенько зайти через тонелі і винести під ноль. Крім того, можна ж нападати на КРАЗи, коли рижики патрони возят. Так що в цілому баланс присутній.
Що б я поміняв
- Більше зброї для кланівців з ящиків, бо їм реально немає економічного сенсу нападати, тільки пострілятись
- Треба зробити, щоб ящик можна було скинути на землю, або назад на мітку. Тому що колим авто щезло, чи його відіпхали, то кланівець з ящиком не може захищатись.
- Заборчик перед бункером потрібно вернути, бо кланівці перекривають вхід, а адмінів поки докличешся, то вже пів складу винесли.
Вітаю,почнемо по порядку.
1) Те що можно залетіти на гвинтокрилі окей але в нього не положиш ящик,і виникає питання який сенс цього .
2)Те що возять рижики БК, перехоплювати немає сенсу так як там 80% мусора який нікому не треба і дарма,приклад,приціл і тому подібні предмети для крафту зброї і 2-5 важкої броні.Цінного нічого не падає.
3)Залітати через воду на автомобілі вже не можна Деморган 60хв ,зкрафтити вибухівку неможливо так як не падає порох на страйку,і нема сенсу крафтити бомбу за 3кк щоб вкрасти на 200к так як там уся зброя з малою кількістю патронів і ніхто її не використовує так як 30 патронів не хватить даже рижика з ЗСУ вбити.
4)Збільшення зброї і можливість покласти її на землю або на склад це було би дуже гарно це я підтримую.
5) Зараз на ЗСУ у нас на сервері мало хто нападає з ***********************************ьшого гравці які не бояться сидіти в деморгані так як туди зараз ніяк на авто не потрапиш,або в ночі коли адміни сплять виносять під 0 склад,тепер ЗСУ це ФОП "Перевезення БК",на цьому я думаю все бо краще купити м4 на цр по 42к ніж спустити 5-7 м4 по 90 пт. щоб нафармити 5-8 М4 на 30 пт.
Дякую за розгорнуту відповідь.

Денис Грaф

Кошовий отаман
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
47
Реакції
50
Бали
21
"- Більше зброї для кланівців з ящиків, бо їм реально немає економічного сенсу нападати, тільки пострілятись"
За. Если бы возможность выбора была еще как и раньше - с чем ящик брать(выбор оружия и остального).
Я дигл люблю) а 7пт с ящика - ни о чем, штук 30 патронов хотя бы. Раньше можно было норм нафармить его, а сейчас не то, не побегаешь теперь с диглом...
Вообще лучше вернуть все раньше было без автомобилей(выбираешь оружие и стоишь на метке в комнате, пока идет фарм), большинство игроков я думаю согласны были бы. Сейчас ВЧ перестал быть актуальным - а это минус в взаимодействии игроков и в приятном времяпровождении.

Останнє редагування:

Іван Босович

🐗 Кабан 🐗
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
90
Реакції
73
Бали
33
Шановні гравці, адміністрація та розробники!

Після виходу оновлення 3.1 ЗСУ отримали низку значних покращень, однак неофіційні організації залишилися без аналогічних змін. У результаті баланс сил відчутно змістився, а проведення нападів на ВЧ стало економічно та тактично недоцільним.

Що отримали ЗСУ:

• ППО
  • Дрони
  • Rocket Launcher (рокетниця)
  • Танк із високою вогневою потужністю та захистом екіпажу
  • Сухпай з ефектами регенерації
  • Стіна, яку можна зруйнувати лише бомбою

Поточні проблеми​

1. ППО
    Повністю зводить нанівець можливість використання повітряного транспорту для доступу на ВЧ.

1.1. Дрони
Хоча їх масове використання ще не спостерігається, очевидно, що вони вплинуть на баланс у майбутньому.

1. Rocket Launcher
    Дає ЗСУ суттєву перевагу над неофіційними організаціями, використовується без обмежень.
  2. Танк
    Закритий люк робить екіпаж невразливим до будь-якої зброї, доступної неоф. організаціям.
  3. Сухпай
  • Діє 10 хвилин, надає: +15 HP регенерації, +50 ситості, +80 витривалості, +75 HP до загального здоров’я.
  • У військових він безкоштовний і безлімітний, у той час як неоф. організації змушені купувати/робити петрушку/екстезі за власний кошт.
  1. Стіна та бомба
  • Виготовлення бомби коштує 2–3 млн грн(В залежності від серверу), що не окупається здобиччю з ящиків.
  • Неоф. організації витрачають значні ресурси та час на крафт.
  • ЗСУ відновлюють навіть знищену стіну за 3–5 ремкомплектів по 500 грн.

Пропозиції для балансу​

1. ППО — обмежити боєзапас, зробити необхідним підвезення та заряджання ракет.
    1.1. Дрони — обмежити доступ певним рангом та встановити ліміт кількості.
  2. Rocket Launcher — зробити доступним лише з високого рангу у ЗСУ для раціонального використання.
  3. Танк — надати неоф. організаціям можливість купувати або крафтити рокетницю/бомбу саморобну для протидії.
  4. Сухпай — запровадити обмеження на кількість використань на добу чи кілька діб.
  5. Стіна
    • додати вибухівку до асортименту бариги або знизити складність крафту
    • замінити простий ремонт ремкомплектами на міні-гру з використанням ресурсів та інструментів з складу ВЧ.
  6. РК та ПГ — встановити єдині правила та покарання для обох сторін за ці порушення.

Висновок
Реалізація цих змін допоможе урівноважити сили, зробить ігровий процес чеснішим та цікавішим для всіх учасників. Сьогодні ВЧ виглядає як надто укріплений об’єкт, напади на який майже не мають сенсу.
Сподіваюсь, що баланс буде відновлено, а гра збереже інтерес обох сторін конфлікту.

Дякую за увагу! Разом ми сила!
Дрони на вч і так не стриляють
РПГ нам не додали вони в грі є але не в зсу
ППО незавжди працює добре
Клани за 30 хв можуть винести 1кк патронів я думаю нвпаки клани треба трох послабити.

Віктор Гончар | ПП ЗСУ 06

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Січ 2025
Дописи
252
Реакції
57
Бали
33
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі