Алекс Гарріс
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 13 Тра 2023
- Дописи
- 58
- Реакції
- 62
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Владислав Ямадзі.
- Особистий нікнейм: Алекс Гарріс
- Суть скарги: іван громов використовує важелі впливу на свою користь - повинен нести покарання
Уточнення до даної скарги - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ьно-розглянута-скарга-Злив-зам-лідера.178529/
Адміністратор який займавсся даною справою виніс вірне покарання - бо там не треба бути величезним експертом, щоб дослідити та узнати хто порушив правила.
Адміністратор вірно (і ще мало покарав) видавше максимальне покарання так як дана посадова особа - іван громов зловживаючи своєю посадою стабільно масово порушує. + Будучи ГА він знає правила та знає як їх обійти (чим успішно займається). Він тримає в страху (дивним чином) всю адміністрацію та весь сервер - його всі бояться на нього бояться кидати скарги і це відкрито говорять гравці серверу.
----
Я ніколи не провокував співробітників СБУ - наклеп зі сторони івана громова - пристіпливе ставлення до гравця. Якщо я провокував то нехай надасть хоч 1 відео доказ - провокація це коли я до них приїжджаю та провокую - чого я ніколи не робив, де я регулярно їжджу, де я підходжу з провокаціями до працівників СБУ - а таких доказів апріорі не існує - тому за такі дії- іван громов має нести додаткове покарання.
----
цитую: - де я дві хвилини назад сиджу в цьому автомобілі. -обман адміністрації.
----
скарга не підлягає розгляду за неадекватний зміст - вказав іван громов від якого всі скарги приймаються де він обзиває людей - рижиками, а це є приниження
Де він в назві автор відео підписує свої скарги як - 1), 2), 3) Скарга також прийнята - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№673-Блотной-Боба-Образи-гравців-Ухід-від-РП.177297/,
-Що є неприпустимим і не відповідає вимогам до доказів. Є приниженням на яке реагують тільки в односторонньому порядку на користь громових.
Таким чином всі його скарги повинні бути анульовані та зняті з мене покарання які на мене наклали + дана особа має бути покарана а саме - іван громов. - Докази: Прикріплені вище
5. Дата походження: 14.06.2024