Розглянуто Ухід від РП Багоюз Провокація !!! | R -1172

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
251
Реакції
202
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Амір Алієв ( 96457 )
2. Нікнейм порушника: Кархатік Архангел ( 101130 )
3. Назва клану порушника: BRABUS
4. Суть скарги: Зайшов на ЦР , знову та сама людина почала бігати та задавати питання,провокувати розмовами -після чого я вийшов і затулив його(За ЗЗ я сиджу)але,багоюз і ухід від Рп ним він не сидить.Запитання мені теж якщо я хочю когось вбити ,спершу роздраконити щоб людина аж кипятком рвала душу,а потом адміна визвати щоб ще більше удару нанести ,і викладати ролики подрізанні*що значить так можна?Тоді я ніколи не попадуся в тюрьму судя з цього,адмін не бачив перешкоду на ЦР? Адмін не чюв провокацію?Сумніваюся ,і да відводити адміністратора і йому на мене там щось розказувати було дуже цікаво! То як стримувати себе коли тут ,працює не зрозуміло правило ?Чи то не для всіх?Запитань багато-відповіді не знаю.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм коди: 0:20 , 2:49(він просто визвав адміна щоб не було скучно каже(не поправилам) , 4:27 , 5:46 , 13:14 (в чаті я побачив що він витягнув зброю) , 15:11 ухід ,15:18 (багоюз )
6. Дата порушення: 01.12.2025

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Уважно передивився надані відео докази, гравець 101130 отримує покарання у вигляді мута на 90 хвилин за порушення загальних правил, а саме 6.29. "Провокація гравців".

При наступному порушенні від гравця 101130 буде видано бан без оскарження, Не порушуйте.

Розглянуто​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі