Розглянуто Ухід від рп,незнання статей, образи гравця/ Незнайомець #180992, Незнайомець #189679

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кучер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
640
Реакції
1,147
Бали
153
  1. Нікнейм гравця:Незнайомець #180992, Незнайомець #189679
  2. Особистий нікнейм: Максимка Дніпровський
  3. Суть скарги:я просто їхав та побачив СБУ та сказав що у мене розшук вони почали зупиняти мене на мості сказали до кінця моста я почав їхати и співробітник почав стріляти по колесам та проколов колесо потім я сів у їхню автівку бо не міг їхати на мотоциклі бо пробите було колесо , потім ми приїхали до узбіччя співробітниця нормально не прицтавилась потім нормально прицтавилась я почав запитувати яка стаття перевірки документів вона спочатку не знала і в розмову втрутився інший співробітник і почав їй підказувати потім я почав питати яка стаття зупинки транспортного засобу як вони мене зупинили коли я був на мотоциклі вона не знала і сіла в авто потім інший співробітник почав мене ображати і вони почали уезжати. Я прошу їх дуже сильно покарати бо вони державна організація і вони повинні захищати людей а не їх ображати
  4. Докази (скріншот/відео):тут
  5. Дата порушення20.08.2024

Останнє редагування:

Степан Зефіров

Центральна Україна [01]
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
311
Реакції
286
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
З співробітниками буде проведена сувора бесіда та вони отримають покарання у вигляді Догани.

Олександр Юрчишин

Полковник ДКВС | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,135
Реакції
1,157
Бали
253
Вітаю!
Гравець №189679 отримує покарання у вигляді pmute 120 - Образа гравців+Неадекватні висловлювання також працівника буде звільнено з фракції за порушення статуту , а саме Розділ 3 , пункт 4.
З гравцем №180992 буде проведено строгу бесіду.
Гравець №176237 отримує покарання у вигляді pmute 15 - MG.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі