Зачинено Ухід від RP, DM ZZ, Образа, Неадекватність, погроза МГ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ден Хандерсон

Поважний гравець
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
73
Реакції
170
Бали
38
1. Нікнейм гравця:Жандос Мактрахер (6888355)
2. Особистий нікнейм:Ден Хандерсон
3. Клан порушника:HELLATRIGGER
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги:
Під час гри мені надійшов виклик зі словами «допоможіть» від гравця Оксана Андрієнко. Я прибув на місце, де вона пояснила, що гравець Жандос Мактрахер почав їй погрожувати ми разом вирушили до відділку НПУ, щоб розібратися в ситуації на місці Жандос заявив, що без адвоката нічого не говоритиме і не робитиме після певного часу очікування він просто вийшов із гри через деякий час я зупинив далекобійника та помітив, що у Жандоса Мактрахера є зброя я прийняли рішення його затримати, але під час переслідування він почав стріляти по мені в ZZ, після чого вбив мене
згодом я побачив, що він перебуває в розшуку (орієнтування) я вирішили знову його затримати після затримання доставили до відділку, де він почав говорити фрази типу після смерті не можна кафати, на форум (коли чекали його підїхали клан та вбили в мене на тот час фрапс виключився не зміг спіймати) як співробітник НПУ з досвідом, я не бачив жодного пункту правил, який би це забороняв після цього його закафали, але в відділку він почав MG та вести образу в сторону старшого та мене та вести себе неадекватно.
6. Докази (скриншот/відео): 1 фікса 2 фікса 3 фікса 4 фікса 5 фікса
7. Дата порушення:
8. TimeCode; 1 фікса 0.04 визов 1.12 сказав поїхали в ввіділок НПУ 2.55 "я нікуда не піду поки адвокат не приїде" 5.20 ухід від рп (дьорнув інет)
5. фікса 0.03 не повага "соснув" 0.24 не адекват 0.36 мг 1.04 образа

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,513
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Переподайте, будь ласка, скаргу - об'єднайте всі моменти порушення в одне відео, замість кількох окремих, та обов’язково вкажіть тайм коди для кожного порушення.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі