Зачинено У деморган без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Шева Експрес

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
70
Реакції
45
Бали
23

1. Нікнейм адміністратора: Марк Вакарчук
  2. Особистий нікнейм: Шева Експрес
  3. Суть скарги: Вітаю з приводу ситуації яка сталася мене відкинули у деморган на 80 хвилин ні за що. Поясню ми їхали біля епіцентрі на авто на случайно врізались у машину НПУ. Примітка я не був водєм транспортного засобу я був пасажиром. Після того як ми вразались працівники НПУ відкрили по нам вогонь також був вогонь відкритий і по мені але я по ним перший не стріляв вони мені знесли 80 відцотків броні після чого я сховався за дерево і вони продовжували стріляти. Після чого я виходжу з дерева і вбиваю їх. Від мене тут ДМ не було це був вогонь у відповідь і це не є порушенням від мене. Я після того позвав Марка Вакарчука і він мені в діскорді в войсі показав відеозапис з приводу ДМ та відео зображено не повну ситуацію я показано коли вже я вийшов за дерева і вбив їх прошу детальніше переглянути та звільнити мене з деморгану бо я не згадний з моїм покаранням.
  4. Доказ видачі покарання https://ibb.co/DP3gDnRf
  5. Дата походження:26.08.2025

Шева Експрес

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
70
Реакції
45
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Марк Вакарчук
  2. Особистий нікнейм: Шева Експрес
  3. Суть скарги: Вітаю з приводу ситуації яка сталася мене відкинули у деморган на 80 хвилин ні за що. Поясню ми їхали біля епіцентрі на авто на случайно врізались у машину НПУ. Примітка я не був водєм транспортного засобу я був пасажиром. Після того як ми вразались працівники НПУ відкрили по нам вогонь також був вогонь відкритий і по мені але я по ним перший не стріляв вони мені знесли 80 відцотків броні після чого я сховався за дерево і вони продовжували стріляти. Після чого я виходжу з дерева і вбиваю їх. Від мене тут ДМ не було це був вогонь у відповідь і це не є порушенням від мене. Я після того позвав Марка Вакарчука і він мені в діскорді в войсі показав відеозапис з приводу ДМ та відео зображено не повну ситуацію я показано коли вже я вийшов за дерева і вбив їх прошу детальніше переглянути та звільнити мене з деморгану бо я не згадний з моїм покаранням.
  4. Доказ видачі покарання https://ibb.co/DP3gDnRf
  5. Дата походження:26.08.2025
Я хочу видалити скаргу за бажанням Автора

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,099
Реакції
878
Бали
253
Зачинено на прохання Автора
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі