Розглянуто У них все там добре? DM ZZ+ DM CAR+ DM+FD in GZ| R -1616

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
1. Ваш нікнейм: Володимир Новінський
2. Нікнейм порушника: Павло Сагайдак (101643), Жека Бродяга ( 107202)
3. Назва клану порушника: BlackVip
4. Суть скарги: Шановна адміністрація, прошу максимально покарати Павла Сагайдака і Жеку Бродягу. Я вчора катався біля бункеру, розмовляв з знайомим, абсолютно жодним чином не стріляв ні в кого і не оскав, а ця парочка почала тулити по мені і моєму авто навмисно і вони чудово розуміли що порушують правила але їм було всерівно. Нажаль голосу немає оскільки у мене проблеми з комп'ютером.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 21.02.2026

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Гравець 101643 отримує покарання у вигляді деморгана на 135 хвилин за порушення загальних правил:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Гравець 107202 отримує покарання у вигляді деморгана на 15 хвилин за порушення загальних правил:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі