Відмовлено Фарм репортів Рома Семеген

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваня Штурм

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
1 Лис 2024
Дописи
879
Реакції
684
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Ваня Штурм
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:

Мене взяли в стяжки, тому я викликав адміністрацію через репорт. На моє звернення відповіла адміністраторка Надін Арквейл. Вона допомогла мені вирішити проблему та продовжила виконувати свої обов'язки. Через деякий час мене знову взяли в стяжки, тому я написав у репорт: «Надін Арквейл, тп». Я звернувся саме до цього адміністратора, оскільки вона вже була ознайомлена з моєю ситуацією, і мені не потрібно було повторно пояснювати проблему. Після цього на репорт відповів адміністратор Рома Семеген повідомленням: «Вітаю, зверніться більш ввічливо до адміністрації. Приємної гри на Ukraine GTA». Потім я ще раз написав у репорт: «Надін Арквейл, тп», але адміністратор Рома Семеген знову надіслав таку саму відповідь. Вважаю, що моє звернення було неправильно зрозуміле, оскільки я не мав наміру проявляти неповагу до адміністрації, а лише хотів звернутися до адміністратора, який уже знав про мою проблему та міг швидше допомогти з її вирішенням.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик 1 тик 2
5. Дата порушення: 02.06

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
482
Реакції
323
Бали
123
Вітаю.
Згідно з регламентом, під час звернення в репорт необхідно вказувати причину звернення.
Повідомлення «ТП» не дає можливості адміністрації зрозуміти суть проблеми та надати відповідну допомогу.
Наступного разу описуйте проблему повністю.

Тому порушень з боку адміністратора не виявлено.
Відмовлено.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі