Розглянуто Фарм ресурсів івенту || Владислав Ахметов || Використання адмін. прав за для особистого збагачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
91
Реакції
195
Бали
66
Вік
23
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Ахметов
  2. Особистий нікнейм: Владислав Зерновий [6022]
  3. Суть скарги:
    Вітаю. Звертаюся зі скаргою на адміністратора Владислава Ахметова - далі, за каноном РП підгрунтя, звертання буде виконуватися як: "Боже створіння".

Починаючи з першого дня івенту, коли настала можливість аналізувати потрібні для івенту ресурси, потрібний витрачений час (про це згодом) та роботи, де це все фармиться - стикнувся з доволі очікуваною, але, в одночас, наглою поведінкою Божих Створінь на потрібних для здобування нових ресурсів роботах, зокрема, поведінку того, кого я зміг зафіксувати (0:07, 0:24 та 0:44 фрапсу відповідно. Перший день фіксації не було, але біля вокзалу К також бачив тучку з тою самою поведінкою).

Відчувається дуже сильний плювок в мою сторону, вже не кажучи про інших людей, коли сидиш від 10 до 15 годин на одній і цій самій роботі, з покерфейсом дивлячись на екран, очікуючи з десятого, або і більшого разу, такий потрібний льодяничок з апельсинкою, який так "чудово" падає...

А тут прям картина маслом, яка може розширитися, через декількох Божих створінь, які зловживають подібною Божою можливістю (адмін панеллю/адмін. можливості), за для особистого фарму, телепортуванні на кладах, та руйнації ринку ресурсів, продаючи, ці самі ресурси, по оверпрайсу.
    p.s. Як мінімум один з Божих створінь мав би пригадати себе, окрім того, хто описується в скарзі.

Не повірю і в те, що Боже створіння, яке я зміг зафіксувати - тестувало декілька днів підряд систему "Glovo". Бо, як мінімум - це робиться від обличчя звичайного гравця, а саме: ножками та з машинкою, якою ти добираєшся від пункту А до пункту Б. Окрім головного тестера на 01-у сервері - жодного з тестерів не побачив, хто має на форумі відповідний тег.

То ж, з урахуванням вище висловлених коментарів, з приводу нинішньої ситуації фарму від Божих створінь - прошу Вищих Божих створінь (далі: Старша Адміністрація), повпливати на Ваших молодших підлеглих, ужосткішити та надати, певного роду, Божої роботи, яка могла б заподіяти поліпшенню атмосфери в Центральній Україні (далі: сервер 01).

З усією повагою до усієї адміністрації, я дійсно намагаюся, більш менш адекватно ставитися до цього всього, але мені складно. Мій час не поважається як зі сторони розробників, з урахуванням того які шанси ставляться на дроп, скільки усього треба на збирання цього та постійних змін кількості винагород за предмет; так і зі сторони певних адміністраторів, які зловживають своїми повноваженнями за для особистої вигоди та халатного відношення до посади. Я не повірю що у молодшої адміністрації настільки нема чим займатися. Ставте хоч когось на віп-чат, бо поки пальцем не ткнеш (репорт) - нічого робитися не буде.

Щиро сподіваюсь на взаєморозуміння від усіх, хто у цьому випадку згадує себе як: "Жертва часу", та як: "Той, хто може, на відміну від інших".

"Знай что ангелы не спят - они фармят за тебя" - Время и Стекло feat Ніколь Зернова.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тик*
  5. Дата походження: 25.12.24

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі