Зачинено Фатченко,Романович,Савочкін // Видалення доказів // Для Засновника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Irina12

Новий гравець
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
0
  1. Нікнейм адміністратора:Олександра Фатченко [ГА 05], Олег Романович [ЗГА 04], Владислав Савочкін [Керівник проекту].
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Хардман
  3. Суть скарги: Вітаю вчора десь о 19 годині мною було повідомлення в категорію Побажання адміністрації | 05 сервер про те що Олександра Фатченко ГА 05 вивчила ЗУ та сходила до стоматолога після цього через декілька секунд мені блокують ФА по причині образи хоча є велике но що в самому розділі написано:
  4. Доповнення: Приймаються як хороші, так і негативні відгуки про адміністрацію, заборонено кривдити когось своїм відгуком. Я написав поганий відкуг але я не кривдив адміністратора та там даже не було нешаблонивого ставлення. Якщо я написав щоб вона вивчила ЗУ це образи? Або щоб вона сходила до стоматолога це теж погано? На мою думку вони просто мають особисту неприязнь до фамки рейз. Коли ви вже зрозумієте що Рейзи це не тільки продавці віртів,чітери. Якщо я знаходжусь в цій фамкі це не означає що треба робити таке. Після цього я захожу на свій другий ФА щоб написати скаргу на ЗГА 04 Олега Романовича про не правильну видачу блокування ФА після цього на цю скаргу заходить ЗГА 04, ЗГА 05, ГА 05 і після цього мені блокують ФА без причини та видаляються скаргу це вже є великим порушенням. Після цього я сьогодні хвилин 30 назад написав скаргу на ЗГА 04, ГА 05 про цю ситуацію після цього через 2 хвилини Олег Романович ЗГА 04 передає скаргу керівництву та ще через хвилину під цю скаргу заходить Владислав Савочкін та видаляє скаргу це вже можно порахувати як грубим порушенням правил адміністрації. Попрошу видати покарання Владиславу Савочкіну за прикривання порушеннь адміністраторів. Також попрошу передати скаргу Власнику проекту а не Владиславу Савочкіну. Дякую.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження:20.01.2024

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, покарання видано вірно, ваші слова образили Адміністратора, ваш форумний обліковий запис буде заблоковано за правилами форуму, щоб в наступний раз вам надали відповідь на вашу скаргу вам потрібно,
1. створити новий обліковий запис (форум)
2.написати оскарження на основний та подати скаргу від основного облікового запису (форуму).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі