Розглянуто "Феникс Хансен // Вхід на інших ігрових акауннтів // Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Коля Козирний

Активний
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
156
Реакції
31
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Феникс Хансен
  2. Особистий нікнейм: Коля Козирний
  3. Суть скарги: Павло Дурнєв прекрасно знає що мені людина передала свій ігровий акаунт, і я казав що ні я не буду заходити, і коли ця людина передавала мені акаунт сказала ЩО ЗАХОДИТЬ НА ВСІ 3 АКАУНТІ ІГРОВИХ ДРУЗІВ і казала що не парся, не відкинуть тебе за вхід і мене теж не відкинуть. і що це значить? ця людина на даний момент перебуває у бані на 31 днів за Передача свого ігрового акауннта, тобто це може означати що ця людина під час бану, заходить на якісь акаунти і просто грає там, це вже важається обхід блокування, та він мені ще сказав що якщо його забанять назавжди, він попросить свого друга щоб він йому створив акаунт та настроїв йому чити , нажаль я не знаю всі ніки 3 акаунтів, і не знаю нік друга який налаштує йому чити, але можна це подивитись по серийному номеру або через IP.
  4. Докази (скріншот/відео): все зверху
  5. Дата порушення: 23.09.23

Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
118
Реакції
95
Бали
31
  3. Суть скарги: Павло Дурнєв прекрасно знає що мені людина передала свій ігровий акаунт, і я казав що ні я не буду заходити, і коли ця людина передавала мені акаунт сказала ЩО ЗАХОДИТЬ НА ВСІ 3 АКАУНТІ ІГРОВИХ ДРУЗІВ і казала що не парся, не відкинуть тебе за вхід і мене теж не відкинуть. і що це значить? ця людина на даний момент перебуває у бані на 31 днів за Передача свого ігрового акауннта, тобто це може означати що ця людина під час бану, заходить на якісь акаунти і просто грає там, це вже важається обхід блокування, та він мені ще сказав що якщо його забанять назавжди, він попросить свого друга щоб він йому створив акаунт та настроїв йому чити , нажаль я не знаю всі ніки 3 акаунтів, і не знаю нік друга який налаштує йому чити, але можна це подивитись по серийному номеру або через IP.
По перше я це написав в жарт ,по друге я навіть не заходив ні на один аккаунт друзій. У тебе навіть немає док-в що я заходив на аккаунти.

Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
118
Реакції
95
Бали
31
Та і завдки мені знати що то я тобі писав?

Коля Козирний

Активний
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
156
Реакції
31
Бали
33
По перше я це написав в жарт ,по друге я навіть не заходив ні на один аккаунт друзій. У тебе навіть немає док-в що я заходив на аккаунти.
Адміністрація все подивиться через серийний номер або через IP :3
А також там прекрасно видно що ти писав до мене, і чітко видно мій профиль, і твій, не плутайся будь ласка

Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
118
Реакції
95
Бали
31
Адміністрація все подивиться через серийний номер або через IP :3
А також там прекрасно видно що ти писав до мене, і чітко видно мій профиль, і твій, не плутайся будь ласка
По перше це може бути навіть не мій Discord ,ти його міг взяту у якоїсь людини котра буде прикидуватися мною.

Коля Козирний

Активний
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
156
Реакції
31
Бали
33
По перше це може бути навіть не мій Discord ,ти його міг взяту у якоїсь людини котра буде прикидуватися мною.
Не хвилюйся, там написано твій нік)
Тобто ти думаєш що 23.09 я створив твінк у діскорді, щоб потім залити на тебе на форум ?
Ну ти і забавний)

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
Гравцю Феникс Хансен буде подвоєно покарання за обхід блокування
Гравця Іван Юдін було заблоковано за передачу акаунта третім особам

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі