В очікуванні Ферма

Козак Крутий

Новий гравець
Реєстрування
20 Чер 2026
Дописи
1
Реакції
3
Бали
3
Не знаю, як тут краще зробити, але мені бачиться велика проблема на полях в тому, що доводиться саджати пшеницю\сіно перед збором, багато чекати
І виходить ситуація, що ніхто не саджає, всі тільки збирають. Я, як чесний працівник, засаджую поле руками, чекаю якийсь час, прибігає людина і починає збирати те, що я посадив. Нащо мені далі щось саджати.
З тракторами теж незрозуміло, мінімальна оренда 3 години 2кк, 6 - 4кк, 9 - 6кк, чому 12 не 8кк, а 12кк?
і в цілому хотілось би бачити щось типу 1 година, а не мінімум 3
і от я орендував той трактор. Він тільки прискорює посадку, збирати не може, як я розумію. Я заплачу 2кк, просиджу 3 години, будуть приходити люди і збирати те, в що я вклав матеріальні і часові ресурси?
UPD: також спробував позбирати вночі, мені з моїм дальтонізмом вдень важко відрізнити созрівші яблука або сіно від несозрівших, а в ночі я взагалі в шоці... для мене це майже неможливо, хоча дальтонізм не сильний

Останнє редагування:

Козак Крутий

Новий гравець
Реєстрування
20 Чер 2026
Дописи
1
Реакції
3
Бали
3
Screenshot_9.png

romanerro

Новий гравець
Реєстрування
4 Жов 2024
Дописи
2
Реакції
1
Бали
6
ну та це дивно зроблено з сторони розробників

Реєстрування
7 Бер 2025
Дописи
21
Реакції
13
Бали
8
И ещё, например, у тебя 10 ангаров и, к примеру, одни хрюшки. Чтобы прокормить их 1 час, нужно 1000 штук яблок. И как собрать, если ты даже не успеваешь? Во-первых, людей много, и, во-вторых, 1 яблоко падает. Чтобы тебе на 10 часов поставить 10 ангаров, то нужно 10 000 штук яблок и 10 000 л воды.

Я думаю, это очень преувеличенное количество корма.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі