Відмовлено Фредеріко Діпсайз | Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2022
Дописи
113
Реакції
224
Бали
96
Ім'я Прізвище: Фредеріко Діпсайз
Стать: Чоловіча
Національність: Українець
Вік: 18
Дата та місце народження: 13.10.2004р. Обласна лікарня міста Харків.
Сім'я:
Мама - Феодора Діпсайз. Тато - Фернандо Діпсайз.
Місце поточного проживання: Гостомель, котедж.
Опис зовнішності:
Високий, зріст приблизно 175см. , бандитьська балаклава, біла футболка, червоні кросівки фірми "Abibas", 2 татуювання на ногах.
Особливості характеру: Добрий, рішучий, завжди стою горою за своїх людей.

///////////////////////////////////////////////////

(Дитинство)

Я народився в Харкові. Я жив у чудовій квартирі недалеко від Міської ради. Мої батьки були не багаті мій тато займався бізнесом. Мама доглядала мене і займалася справами по дому, так я проживав до 7 років, у дитячий садок я не ходив зі мною займалася мама і батьки вважали, що не варто відвідувати такого типу навчальні заклади. Хоч я в дитячий садок і не ходив, але був дуже активний і любив грати у баскетбол та волейбол зі своїми ровесниками. У 7 років я пішов до 1 класу. Навчався я добре, але я був дуже активним бешкетником. Це слідувало високим авторитетом серед однокласників. Закінчивши хороше навчання у школі до 9 класу з гарним атестато. У 15 років пішов на легку атлетику. Я дуже любив займатися тренуванням, і навіть не хотів появлятись в квартирі тому, що вдома було нудно. Потім я успішно перейшов до 10-го класу і був зразковим учнем до 11-го класу.

(Юність і доросле життя)

У 16 років я поїхав на змагання з легкої атлетитки серед юнаків та зайняв там перше місце, після чого мені дали розряд "Кандидат Майстра Спорту" Після чого я пішов до університету, "Медичний факультет", проте біологія важко йшла на підйом. за пару місяців мені вдалось опанути програму з біології, тому продовжив вчитись.Всю юність мені довелося витратити на навчання. Оскільки на той час з грошима було кепсько, мені доводилося підроблятии кур'єром у вільну годину щоб було що їсти. Потім я познайомився з дівчиною, але ми розлучилися через її зраду. Після чого я так і не найшов собі дівчину. Проте одного дня все змінилось…. У батька відібрали бізнес кримінальні авторитети. Після чого мій тато вирішив помститись їм. Він почав продавати зброю , наркотики одночасно залучаючи мене у це діло. Коли в університеті взнали про мій продаж наркотиками, мене вигнали. Пройшло декілька місяців і мого батька спіймала поліція за продаж наркотиків, після чого він сів за грати і я його більше не бачив. В той момент коли відбувався суд над батьком. Бандити увірвались до нашої квартири і убили мою маму. Перед тим, як батька кинули за грати, він залишив записку і дивний ключ. Прочитавши записку я взнав що у мого батька був котедж в місті Гостомель. Я негайно вирушив туди, де найшов паркінг де було 8 машин забитої зброєю а котедж був переповнений наркотиками , порахувати кількість було неможливо. Після того я вирішив всім помститись за свою родину.
////////////////////////////////////////////////////

На даний час я долучився до кримінальної організації, під назвою "Sokaya", аби помститись за тата і маму. Живу сам.
Хобі: Люблю грати на гітарі та доглядати за рослинами.

Анастасія Хоффман ?

Гість
1. Порушення правила розділу, цитую "1.4. Заборонено відокремлювати інформацію про вашого персонажа. (зріст, маса, та ін.)"
2. Дуже коротко.

Відмова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі