Розглянуто Халатне відношення до новачків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Ч.

Новий гравець
Реєстрування
3 Сер 2026
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Микола Чорний
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Кінг & Co

3. Суть скарги:
Я новачок, який грає 2 дні. Відповідно, багато чого не знаю. В разі проблеми що робить новачок? - Звертається до адміністрації за допомогою. Акцентую вашу увагу, за ДОПОМОГОЮ. В моєму розумінні Адміністратор - це людина, яка повинна (наголошую, саме ПОВИННА, а не МОЖЕ) підтримувати порядок на сервері, допомагати гравцям у технічних та ігрових ситуаціях, боротися з чітерами та інше.

Вчора я отримав закордонний паспорт і виконав маршрут на автобусі до Румунії. Зараз увага: ПРИ ВИІЗДІ З РУМУНІЇ ніяких талонів не брав, шлагбаум відчинявся сам
Сьогодні я взяв причіп, працюючи далекобійником, заїхав до Румуніі, а на виїзді після проходження кордону Румунії, система в мене просить якийся документ, хоча там навіть НПС немає. Не розуміючи, що від мене просить система, вважаючи те, що вчора, працюючи водієм автобуса я виїхав без такої проблеми, я звертаюся до адміністрації, яка НЕ ВНИКАЮЧИ В СУТЬ ПРОБЛЕМИ просто дає 2 відповіді на от'єбісь. Адміністратор Коля Кручай також потрапив під цю "халатність", тому що суть проблеми тупо НЕМОЖЛИВО вписати в репорт (70 символів максимум). Не отримавши ні однієї змістовної відповіді з ДВОХ, мені залишається лише чекати КД репорту... 3 хвилини...

Обговорюючи в цілому картину в VIP чаті, гравці кажуть, що це стандартна ситуація...

Я пишу це НЕ ЗАДЛЯ ПОКАРАННЯ адміністрації, а задля того, щоб коли АДМІНІСТРАЦІЯ отримує запит про допомогу, то реагувала на це адекватно і грамотно, а не стандартні біндовані фрази на кшталт "опишіть проблему" або "купіть закордонник" НЕ РОЗІБРАВШИСЬ в ситуації
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ЖМЯК
5. Дата порушення: 03.08.26

Микола Ч.

Новий гравець
Реєстрування
3 Сер 2026
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
випадково відправив комбінацією CTRL + ENTER. Хотів перейти на наступний рядок, звичка за ТГ. Актуальна скарга - вище, свіжіша

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,103
Реакції
1,905
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу хочу зазначити наступне, що:
Адміністрація яка надала вам некоректний репорт та не допомогла у проблемі отримала покарання.
Також, щодо подачі вашої скарги, наступний раз не використовуйте різні забарвлення, які впливають на перегляд тексту, це робить текст менш читаючим та змушує очі швидше втомлюватися або скарга буде відхилена.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі