Розглянуто Халатне ставлення до посади та не розумію чому недовіра!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Джеффери

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
434
Реакції
337
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм: Олександр Джеффери
  3. Суть скарги: Даний адміністратор розглянув заявки на посаду лідера СБУ та написав мені причину відмови Недовіра від Старшої Адміністрації. Але я не займав високих посад більше ніж 2 місяці та не було критичних порушень (майже не грав). Халатне ставлення: даний адміністратор вписав не всіх кандидатів в результати та замість результати на посаду СБУ написав ВРУ тобто навіть нічого не дивився що писав. Прошу пояснити чому не довіра,якщо коли був Семпроніо Серо ГС Держ він допускав мене до обзвонів.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    IMG_2041.png
  5. Дата походження:27.09.2025

Олександр Джеффери

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
434
Реакції
337
Бали
123
+ якщо даний адміністратор мене не допускає на високі посади то в нього є якась образа на мене або особиста неприязнь

Олександр Джеффери

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
434
Реакції
337
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм: Олександр Джеффери
  3. Суть скарги: Даний адміністратор розглянув заявки на посаду лідера СБУ та написав мені причину відмови Недовіра від Старшої Адміністрації. Але я не займав високих посад більше ніж 2 місяці та не було критичних порушень (майже не грав). Халатне ставлення: даний адміністратор вписав не всіх кандидатів в результати та замість результати на посаду СБУ написав ВРУ тобто навіть нічого не дивився що писав. Прошу пояснити чому не довіра,якщо коли був Семпроніо Серо ГС Держ він допускав мене до обзвонів.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 340164
  5. Дата походження:27.09.2025
IMG_2042.jpeg

Тут не всі кандидати

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,068
Реакції
847
Бали
253
Вітаю

У зв'язку з великим навантаженням даний Адміністратор просто скопіював заявку і не проконтролював що там написано.
На рахунок недовіри від Ст.Адміністрації, ви завжди з неповагою та не шанобливо ставилися до Адміністрації та гравців, саме тому у Вас недовіра.
З даним Адміністратором буде проведена розмова.
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі