Розглянуто Халатне ставлення до посади

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
295
Реакції
423
Бали
478
1.Олександр Харбор, Ольга Вишньовська, Кирил Артемчук(Знятий по ЗБВ о 18:00, але інцидент був ще раніше).
2.Ендрю Блейд
3.Халатне ставлення до посади. Підвищують працівників без КД та рапортів на підвищення
1)Прошу звернути увагу на цей скріншот
2)На цьому скріншоті ми бачимо Рапорт під ім'ям "Андрійко Ткач" лише 320, і він на звання "Сержант"
3)Тепер ми бачимо на цьому скріншоті, що гравець під ім'ям "Андрійко Ткач" вже на 5 званні "Молодший лейтенант", і вже зараз, мені поступила інформація що він під званням "Лейтенант", і теж рапорту я не побачив в системі рапортів, доказ 3
4)Коли я надав цю інформацію нашому "Генералу", він сказав "Не я підвищував" і потім, коли вже сталась інша ситуація, мені сказали таке "Заливай на форум, але тебе одразу по Втраті Довіри відкинуть", що впренципі і зробили
5)Потім коли я вже дуже зацепив цю тему мені надали відповідь в ТГ "Тебе це їбати не повинно, всі **************************** такі умні що прийобуються не до своїх скарг, взагалі *********************************** треба прибрати з форума цю функцію"
6)Також прошу звернути увагу, що гравця "Андрійко Ткач" Підвищують не по системі КД, можете ознайомитись тут з КД, але трудову "Андрійко Ткач" не захотів надавати. Також перегляньте текст який я написав під посиланням, а саме "На данному фото, вже нещодавно змінена система, але в любому випадку прошу ознайомитись з датою змінення "Система підвищення та подачі рапорта", та "Андрій Ткач" підвисився до 6 звання "Лейтенант" без КД"
4.Доказ видачі тут не даремно, адже всі докази вже надані. Прошу переглянути та розібратися. Доказів слів в "" нажаль немає, адже мене кікнули з телеграм каналу де це все впренципі відбувалось. Також перегляньте повний текст без блюру.
ТИК
5.12.12.2024

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі