Розглянуто Халатность до своїх обов'язків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ден Хандерсон

Поважний гравець
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
174
Бали
281
1. Ваш нікнейм та ID:Ден Хандерсон 6855158
2. Нікнейм адміністратора:Алія Флоренс
3. Суть скарги:я помітив гравця, який виставляв на Центральному ринку різні деталі до автомобілів по мінімальній ціні, причому робив це декілька разів. Спочатку він виставляв товари приблизно по 50 000, після чого з'явилися лоти за 555 000, а потім за 5 000 000. Через таку поведінку я запідозрив можливу схему обману гравців та подав репорт із проханням саме прослідкувати за гравцем. Адміністратор Алія Флоренс у відповідь написала: «Очікуйте вільного адміністратора для перевірки Центрального ринку». Проте в репорті я просив не просто перевірити Центральний ринок, а саме прослідкувати за гравцем та його діями, оскільки існувала підозра на спробу скаму. На мою думку, адміністратор міг хоча б протягом 5–10 хвилин поспостерігати за ситуацією та встановити, чи дійсно гравець намагається обманювати інших гравців. Вважаю, що в даній ситуації реакція адміністратора була недостатньою та може свідчити про халатне ставлення до виконання своїх повноважень, оскільки ситуація потенційно стосувалася обману гравців і потребувала оперативної перевірки. Прошу розглянути дану ситуацію, перевірити репорт та дії адміністратора Алії Флоренс, а також надати покарання даному адміністратору
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):Тиць
5. Дата порушення:15.09.26

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі