Степан Бандерюк
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 10 Лис 2024
- Дописи
- 39
- Реакції
- 65
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Артем Українець
- Особистий нікнейм: Степан Бандерюк
- Суть скарги:
- Вітаю. Хотів би поскаржитись на ситуацію, яка виникла під час гри та на дії одного з адміністраторів.
Мені було видано покарання за "Образу гравців", з чим я не сперечаюсь — дійсно, я припустився порушення. Але подальший розвиток подій викликав у мене питання. Менше ніж за 30 секунд після конфлікту зі мною намагались провести арешт поліцейські, і я відкрив по них вогонь. У відповідь мене вдарили тайзером і вбили.
Я вважаю, що з боку поліцейських у цій ситуації також було порушення правил, а саме PG (гра без урахування реальних умов). Однак адміністрація, яка спостерігала ситуацію в грі, не звернула на це увагу. Коли я звернувся до адміністратора з цим питанням, у відповідь почув лише: "Не бачив", що мене дуже розчарувало.
Мені здається несправедливим, що моє порушення було зафіксовано і покарано одразу, а дії іншої сторони залишились без уваги. Прошу адміністрацію більш уважно та об'єктивно розглядати подібні ситуації — не лише момент порушення, а і те, що відбувалось до та після нього. А також звертати увагу на потенційні порушення з боку інших учасників ситуації, навіть якщо вони не були ініціаторами конфлікту.
Дякую за розуміння.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
- Дата походження: 29.6