Зачинено Халатність Артем Українець

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Степан Бандерюк

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Лис 2024
Дописи
39
Реакції
65
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Українець
  2. Особистий нікнейм: Степан Бандерюк
  3. Суть скарги:
  4. Вітаю. Хотів би поскаржитись на ситуацію, яка виникла під час гри та на дії одного з адміністраторів.
    Мені було видано покарання за "Образу гравців", з чим я не сперечаюсь — дійсно, я припустився порушення. Але подальший розвиток подій викликав у мене питання. Менше ніж за 30 секунд після конфлікту зі мною намагались провести арешт поліцейські, і я відкрив по них вогонь. У відповідь мене вдарили тайзером і вбили.
    Я вважаю, що з боку поліцейських у цій ситуації також було порушення правил, а саме PG (гра без урахування реальних умов). Однак адміністрація, яка спостерігала ситуацію в грі, не звернула на це увагу. Коли я звернувся до адміністратора з цим питанням, у відповідь почув лише: "Не бачив", що мене дуже розчарувало.
    Мені здається несправедливим, що моє порушення було зафіксовано і покарано одразу, а дії іншої сторони залишились без уваги. Прошу адміністрацію більш уважно та об'єктивно розглядати подібні ситуації — не лише момент порушення, а і те, що відбувалось до та після нього. А також звертати увагу на потенційні порушення з боку інших учасників ситуації, навіть якщо вони не були ініціаторами конфлікту.
    Дякую за розуміння.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  6. Дата походження: 29.6

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,946
Реакції
1,813
Бали
253
Вітаю
Переглянувши відео від адміністратора
Людина яка використала тайзер проти вас сказала "відкат"
Також побачив від вас стрільбу в зеленій зоні.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі