Розглянуто Халатність НПУ+ВРУ, додаткові матераіл надам в ОП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Андрій Блащина
2. Нікнейм порушника: Харитон Щасливий, Владислав Воробей
3. Суть скарги: Прошу розібратись в ситуації та зняти з посад за халатне відношення до посади працівників!
А також Зняти з мене покарання!
Ніхто нікого не шукав, не арештовував, не доправляв в ДКВС просто через адміна садиться в деморган
Правила проведення кримінальної справи
2) Кримінальна справа в обов'язковому порядку погоджується з прокуратурою в даному розділі - [АРХІВ-КП]
3) При затриманні особи, йому зачитуються його права/обов'язки та надаються для ознайомлення документи зазначені в розділі 3 пункті 1 даних правил.
Примітка: Гравець обов'язоково повинен отримати в Discord всі документи передбачені в розділі 3 пункту 1!
4) Під час затримання державного службовця від початку до закінчення, обов'язково повинен бути присутній прокурор.
5) Термін ув'язнення по рішенню суду може бути від 1 до 15
років.
Роз'яснення:
1 рік = 1 година ув'язнення
6) Після вироку суду звинувачений супроводжується до ДКВС конвоєм згідно розділу 4 даних правил.
7) Під час проведення судового засідання категорично заборонено здійснювати напади в приміщенні суду та біля будівлі де проходить суд.
8) Коли обвинуваченого доставили до ДКВС - адміністратор має право здійснити ув'язнення особи по причині - Рішення суду Х хвилин
9) Дозволено гравцю щодо якого заведено кримінальну справу, вручити повістку про явку до суду на зазначену дату та час, через особисті повідомлення в Discord або будь-яким іншим способом - [
ПОВІСТКА]
10) Повістка до суду вручається за 12 годин до початку проведення судового засідання.
11) У разі неявки особи на судове засідання за повісткою, суд проводиться без його участі.
12) Обвинувачена сторона може подати відповідне клопотання до суду, які обов'язково повинні бути враховані при розгляді.
Приклад: Аргументовані клопотання про перенесення розгляду справи, відсутність під час розгляду справи, тощо...
Примітка:
Якщо при розгляді судової справи, аргументоване клопотання не буде прийняте до уваги/проігнороване, рішення може бути анульоване.
Примітка: Підсудного необхідно буде розшукати за рішенням суду та доставити до ДКВС для ув'язнення.
13) Для обвинувачення громадянина, необхідно вручити йому підозру - [
ЗРАЗОК]
Примітка: Для проведення судового засідання, вручення повістки до суду звинувачений повинен отримати підозру про вчинення кримінального правопорушення.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): Досудове рослідування
1769452505105.png

Свхаленої так і не має
1769452983103.png

Після точо було звернення до керівницва на рахунок збір берсональних даних, ситуація так і не виправленна, працівник дальше заставляє підтверджувати особисту електронну пошту

Дальше мені було відправлена повістка, яку так і не затвердили на форумі, а також пройшов термін (пройшло 27 днів)

1769453168842.png

Після чого я прибув в суд очікував 15 хвилин, ніхто не явився, написав Призеденту, після мені відповів, що відсутне світло ( На форумі про перенесення засідання нічого не має, також ніхто не попереджав)
1769453696963.png

1769454054102.png

1769454105018.png

Після чого, без нової повістки переносить, ще два раза засідення ( порушення правил )

1769454217992.png

1769454259958.png

5. Дата порушення: 26.01.2026

Останнє редагування:
Реєстрування
25 Вер 2025
Дописи
133
Реакції
238
Бали
48
Бажаю здоровʼя!) Хочу прояснити деякі моменти, щоб не вводити в оману адміністрацію. Кримінальне провадження було відкрите за фактом правопорушення передбаченого частиною 1 статтею 30 ККУ, я був слідчим безпосередньо в кримінальному провадженні зареєстрованого в ЄРДР за 30.12.25.
Я, як слідчий, - представник органу досудового розслідування, я виконую роботу, яка покладена на мене в межах слідства, також в мої обовʼязки входить повідомити людину про її права/обовʼязки, скорегувати подальші дії, також я можу повідомляти людину про проведення судових засідань в яких вона фігурує.
Щодо п. Блащини. Я виконав свою роботу в межах досудового розслідування після отримання відеодоказів, коли все було закінчено - надав підозру та ордер на арешт в яких вказані процесуальні права підозрюваного. Також з цими документами я ознайомив п. Блащину. І тепер, хочу звернути вашу увагу, на цьому моменті, фактично, досудове розслідування - закінчено, справа переходить в суд і далі всю відповідальність несуть представники суду та прокуратури. Безпосередньо я свою роботу закінчив, все що мені залишилося - очікувати призначення дати судового засідання та повідомити підозрюваного, що я і зробив. Якщо скарга полягає в тому що я , підкреслюю, як слідчий, переносив дати судового засідання чи скасовував їх - тоді скарга некоректна і вона показує тільки те, що людина не розуміє як працює система судових засідань і розподіл відповідальності в цій системі.
Я виконав все, що є в моїй зоні відповідальності, а саме: ознайомлення з підозрою, ордером на арешт, повідомлення про призначення судового засідання, повідомлення про перенесення судового засідання. Також хочу наголосити, я не маю повноважень переносити судові засідання, я можу тільки подати клопотання про можливість переносу, але відповідних клопотань я не подавав і по моїй ініціативі судові засідання не переносилися.
Хочу підкреслити, в своєму зверненні п. Блащина використовує посилання на старий ЄРДР, каже про те, що схвалення прокуратурою не було, коли насправді кожен документ підписаний прокурором по справі. Можна побачити в скарзі ще то, що нібито я «дальше заставляє підтверджувати особисту електронну пошту», цей момент також хочу прояснити: коли я надав документ підозри в дискорді, то щоб підозрюваний зміг подивитися його, потрібно надіслати мені запит, який я схвалюю через електронну пошту, людина відмовилась це робити, після чого я надав документ у вигляді скріншоту, пішовши на зустріч. Тому теза, що я «змушував надавати електронну пошту» - справжня брехня, це зроблено, ймовірно, щоб ввести адміністрацію в оману.
Також, без мого дозволу, були викладені скріншоти особистої переписки, що грубо порушує моє право на таємницю листування, що гарантує конституція, та право на недоторканність приватного життя.
На моє внутрішнє переконання, ці «докази порушення» не можуть бути розглянуті, через ті обставини які викладені вище.
Очікую рішення адміністрації.

Останнє редагування:

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,230
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Після розгляду вашої скарги було виявлено явні порушення з боку прокурора, судді та слідчого, а саме:

Порушення з боку прокурора:

Виніс кримінальне провадження на розгляд, не здійснивши попереднього повного розгляду справи та не надавши належної допомоги обвинуваченому.

Порушення з боку судді:

Провів судове засідання щодо кримінального провадження, яке було прострочене на 8 днів.

Порушення з боку слідчого:

Не забезпечив належну допомогу обвинуваченому, зокрема було складено неякісну судову повістку. Крім того, подав позов до суду першої інстанції без попереднього схвалення кримінального провадження.

Рішення:

Харитон Щасливий, Влад Фарбей та Даніїл Морозов отримують догану за халатне ставлення до виконання своїх службових обов’язків.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі