Схвалено Халатність ,Некомпетентність. // Дракула

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Гру 2024
Дописи
36
Реакції
20
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Дракула
  2. Особистий нікнейм: Олег Сагайдачний
  3. Суть скарги: Жахливо виконував обов*язки адміністратора (точніше взагалі не виконував). Перед конфліктом , я був щатриманий працівниками поліції. Відігрував РП , та у мене стався краш. Я викликав репорт, шоб мені хтось допоміг та викинув з деморгану. Прилітає Владислав Дракула , я пояснюю ситуацію, він каже звернутись на форум. Я кажу ,що інші адміністратори допомагали , та не требували скарги про краш. Просто перевіряли інформацію яку я надав , та й випускали. Почувши цей аргумент , адміністратор почав некомпетентно себе поводити , та кричати , що протидіє правилам поведінки з гравцями. Кажу одразу ,що фрапс не повної ситуації, але контекст того,що було поза фрапсу той самий. Адміністратор не дає повністю пояснити ситуацію, перебиває і тд... Прошу прийняти рішення ,щодо покарання цього адміністратора . Одразу прошу вибачення за якість та звук відео. (У мене в налаштуваннях було скручено гучність мовлення)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 21.11.25

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Перевіривши інформацію, виношу вердикт: з адміністратором була проведена бесіда. Адміністратор отримує усне попередження. Дії адміністратора дійсно є не коректні в цій ситуації. Адміністратор помилку зроузмів. Сподіваюся в майбутньому не повториться.

Що стосовно випуску: дійсно, данний адміністратор не взмозі перевірити правдивість Ваших слів (дій) без допомоги певних людей (скоріше за все, яких не було на той момент в мережі). Тому вирішення данної ситуації, адміністратор описав вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі