Відмовлено Халатність адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Буняк

Шановний гравець
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
44
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Ткач
  2. Особистий нікнейм: Артем Буняа
  3. Суть скарги Доказ видачі:
  4. Не можу зрозуміти дії адміністраторів. У мене з ними не було конфліктів, і адміністрація відхилив мою біографію, яку я подавав для участі в обзвоні на лідера мерії Дніпра, з причини використання ШІ. Потім, коли мене вже не допустили до обзвону, він(Микола Ткач) одразу ж схвалив мою біографію (ось посилання).
    Я не надав цьому великого значення, але пізніше побачив біографію іншого гравця, якого добре знаю, і зрозумів, що ця людина не могла написати подібний текст. Я перевірив цю біографію за допомогою програми, яка визначає, чи створений текст штучним інтелектом чи людиною. У результаті виявилося, що цей текст на 100% написаний ШІ.
    Після цього я перевірив власну біографію (ось посилання) – у мене було 60%, і мені відмовили, а гравцю зі 100% ШІ-тексту – схвалили (ось посилання)
    Прошу відхилити біографію даного гравця.”Сайт такий існує можу дати
    посилання
    , я зайшов через телеграм”
  5. Доказ покарання (скріншот/відео): Артем Андерсон (перевірка на ШІ) Артем Буняк(перевірка на ШІ)
  6. Дата походження: 14.02.2025

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,043
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Оскільки пройшло близько пів року з моменту її написання, до цього не здійснювались перевірки на ШІ, оскільки зараз, тому по тодішнім правилам вона являється схваленою.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі