Відмовлено Халатність балт// Бурлакович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dimanhik

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Вер 2023
Дописи
80
Реакції
48
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Бурлакович
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Ухилянт
  3. Суть скарги: Сьогодні сталась неприємна ситуація біля 03.30 ночі по Київському часі в Пущі водиці стояли ми рибачили у пущі водиці підїхав даний адміністратор я направив на нього пістолет та його подруга з якою він приїхав каже до мене " тобі всерівно що це адмін ?" на що я їй кажу так після чого Вікторія Ярошенко помоєму якось так в неї нік нейм був почалась виражатись неадекватною лексикою на що я вказав адміністратору він промовчав. Цій дівчині я так поняв було всерівно на адміністратора так як я поняв то був її друг виходячи з того що вони приїхали разом. Після мого першого попередження вона мені каже " ти що *********************************** може ти успокоєшся" адміністратор знову ніяк невідреагував. Я вказував адміністратору нехай видасть покарання на що він мені відповіда "Діма я ж тебе ніби давно знаю ти ніби був нормальним" я пару раз казав адміністратору нехай видасть покарання він відмовлявся або просто мовчав Я задав йому питання це халатність з твого боку тому що ти невидаєш покарання він сказав так це халатність якщо так думаєш. Прошу перевірити в даного адміністратора відкат так як я йому казав Бурлакович зроби відкат так як знадобиться.
    Також адміністратор мене страшив тим що видасть мені покарарня тому що я стріляв по ньому але в правилах пише адміністратор не являється рп гравцем отже виходячи з цього він є ніхто в рп і рахується як повітря якщо стріляти що доводить те що адмінітсратор незнає правил.
    На рахунок відео фіксації адміністратор казав що має відкат на все якщо небуде мати обман гравців. Також на відео фіксації чути як сам адміністратор виражається некультурною лекскою. На моєму відкаті нечути мого голосу але якщо адмінстратор казав що має відкат на все то я думаю що в нього знайдеться і цей відкат.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Натисніть
  5. Дата походження:17.03.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,323
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Нецензурної лексики не бачу зі сторони адміністратора.
Щодо блату також не бачу, оскільки трішки нецензурної мови на сервері допускається та не карається, доки вона в межах розумного та не переходить в образи тощо.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі