Розглянуто Халатність | незнання нормативів, правил | Блат | Денис Архангел | Та все що вказано нижче в скарзі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Бер 2025
Дописи
89
Реакції
105
Бали
78
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Архангел
  2. Особистий нікнейм: Хенсо Мореззі
  3. Суть скарги: MOREZZI в даній скарзі чітко видно, як гравця обманюють на велику суму коштів (від 500.000), що є порушенням, за яке передбачено покарання у вигляді 6.42.3. NonRP шахрайство від 500-а тисяч. | Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) та Бан 14 - 30 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, але ЗАУВАЖУ, модератор (2 рівень адм), видає 6.42. "NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, спроби ловлі на неуважності. | Бан до 7 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом (якщо не застосовуються пункти нижче) (також дуже хочу загострити вашу увагу на примітці якщо не застосовуються пункти нижче, а це як раз шахрайство від 500.000 ігрової валюти).
    MOREZZI
    переподана скарга з скрінами з соц.мережі Telegram, де гравець прямо каже що передав машину і навіть після обнулення облікового запису її забере у іншого гравця (спільника). У відповідь гравцю «відповідь надана у попередній скарзі».
    ПРОШУ ПЕРЕРОЗГЛЯНУТИ СКАРГУ ТА ВИДАТИ ПОКАРАННЯ, ЯКЕ ПОВИНЕН ОТРИМАТИ ГРАВЕЦЬ ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ UG. Якщо машина все ж таки була передана спільнику гравця, на якого написана скарга, прошу покарати гравця, який став 3-ім обличчям в омані на валюту та автомобіль!
    Але це не все, хочу для всіх гравців та ГА/ЗГА/КА, які будуть дивитись дану скаргу, продемонструвати декілька невірно розглянутих скарг. Як від ЗГС Неоф, якого встановили на випробовувальний термін, так і від Дениса Архангела.

MOREZZI - дана скарга, та її розгляд невірні, сам адміністратор в відповіді надає примітку щодо вогню у відповідь - халатність до розгляду скарг/невірний розгляд/блат/халатність до посади. Прошу видати гравцю, який отримав покарання через халатне ставлення до своєї посади адміністратора КОМПЕНСАЦІЮ у грошовому еквіваленті або на розсуд старшої адміністрації.
    MOREZZI - знову ігнорування примітки щодо відповіді у вогонь, ігнорування PG щодо 1 держ = 2 неоф. - видано DM, замість PG (дивно)
    MOREZZI - ігнорування відсутності звуку з мікрофону (можливо наявная провокація, подальший DM) - чомусь схвалено
    MOREZZI - ігнорування навмисного тарану, DM Car, PG від другого гравця.
    Добре, поки достатньо, хоча ще є на що подивитися! Також цікавий розгляд скарг у ЗГС Неоф і там такі ж самі проблеми, просто не видають всі покарання на доказі/не дивляться чат, пропускають що пишуть гравці в чаті та не видають за це покарання, чому?
    Також велике зауваження до ГС Неоф, який вписав неіснуючий нікнейм до таблиці кланів, що я помітив при написанні цієї ж скарги.
    photo_2025-06-07_15-04-31.jpg
    ТОЖ ЩО САМЕ НЕ ТАК? А ось, в подачі на реєстрацію клана мій нікнейм записаний ось так
    photo_2025-06-07_15-09-08.jpg
    Хтось може спитати чого я так придираюсь до неправильного написання в таблиці, тому поясню: Хенсон Овнфьюрі - 1845 (схожий нікнейм), Хенк Гріфен (схожий нікнейм), а також написання Мореззі через рос літеру «И», яку в основних нікнеймах «Хенсік та Хенсо Мореззі я не використовую вже давно». Тож якщо хтось має схожий нікнейм на ваш - в таблиці ваш нікнейм можуть вписать невірно, а потім видати догану за неоновлення старшого складу? Чи як це буде працювати?
    Що ж, ще є багато чого, на чому можна зациклити увагу наприклад ось таким відповідям на скарги
    photo_2025-06-07_15-46-32.jpg
    , де основна частина відповіді на скаргу займає буквально в разів 5-6 менше, ніж післямова. Показати старшій адміністрації що не подобається гравцям в робочому складі адміністрації, але всі вчаться, всі починають з малого та досягають висот. Тому, хочу попросити або навіть закликати ГА/ЗГА/КА пильніше слідкувати за адміністративним складом (бо саме ви є найвищим гарантом безпеки та дотриманності правил на сервері) та їх діями на сервері та за межами сервера як в соц.мережах (стосовно висловлювань), так і на форумі (приклад з скаргою на шахрайство, та розгляд даної скарги адміністратором 2 рівня адмін прав, що не є нормою для такої скарги, розгляду та наданням відповіді модератором. Навіть, якщо скарга розглядалась під наглядом 5+ з логами)
    Тож підводячи лінію, впевнено можу сказати що багато гравців незадоволені роботою адміністрації в цілому і тому адміністративному складу є куди рости, для цього лише потрібна мотивація, а саме різноманітні видачі/конкурси серед адмін.складу на майно (аксесуари, автівки, валюта, н-на к-сть донат валюти задля купівлі ігрового майна в донат магазині)/коректний розгляд скарг/гарна робота на сервері та не зловживання привілеями положення адміністратора, де всі залишаються в виграші. Задоволені гравці роботою адміністрації та задоволена адміністрація своїми посадами, яка матиме змогу отримати майно за чемно виконану роботу на сервері та поза ним.
    Вважаю що дана пропозиція набере н-ний фідбек як від гравців, так і від адміністрації, тому прошу передати пропозицію на розгляд та можливу реалізацію керівнику проєкта - Сергію Коваленко
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,529
Реакції
964
Бали
253
Відпишіть мені в діскорд - solomoncls

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,994
Реакції
1,838
Бали
253
Вітаю
ГС Неоф провів сувору бесіду з адміністратором
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі