Відмовлено Халатність l Олександр Бенз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Вайтик

Новий гравець
Реєстрування
31 Бер 2026
Дописи
7
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Денис Вайт
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Бенз
3. Суть скарги: Доброго дня, шановна адміністрація Ukraine GTA! Хочу подати скаргу на адміністратора у зв'язку з виданим мені покаранням за NonRP Держ. Я вважаю, що покарання було видано неправомірно, оскільки під час цієї ситуації я не порушував правила та діяв відповідно до обставин, які склалися в грі. Я просто катався містом та займався своїми справами, після чого на мене напали та почали стріляти. Оскільки по мені було відкрито вогонь, я почав відстрілюватися у відповідь, захищаючи свого персонажа. Після цього нападники почали тікати, тому я почав їх наздоганяти. Коли я їх наздогнав, між нами знову почалася перестрілка, у результаті якої я вбив двох людей, які брали участь у цьому конфлікті. Хочу наголосити, що я не починав цю ситуацію без причини та не їхав спеціально нападати на цих гравців. Першими агресію проявили саме вони, оскільки саме вони напали на мене та відкрили вогонь. Я вважаю, що якщо по гравцю відкривають вогонь, він має право захищатися та відкривати вогонь у відповідь. Після завершення перестрілки я не продовжував безпідставно нападати на інших гравців, а поїхав на СТО. На той момент я перебував у фракції СБУ. Коли я вже виїжджав із СТО, мені було видано варн за NonRP Держ. Я категорично не погоджуюся з цим покаранням, тому що не розумію, яку саме дію адміністрація вважає NonRP Держ. Я не використовував своє службове становище для безпричинного нападу на гравців, не створював штучну ситуацію та не намагався отримати перевагу завдяки своїй фракції. Я опинився у перестрілці через те, що на мене першими напали та відкрили вогонь. Те, що я перебував у СБУ, не означає, що я повинен просто стояти під обстрілом та не захищатися. Я вважаю, що мої дії потрібно розглядати в контексті всієї ситуації, починаючи з моменту нападу на мене та закінчуючи моментом видачі покарання. Прошу адміністрацію переглянути повний момент ситуації та звернути увагу на те, хто першим почав стрілянину, що відбувалося до того, як я почав переслідувати нападників, та чому взагалі виникла перестрілка. Якщо переглянути тільки момент, де я наздогнав гравців та вбив їх, може здатися, що я сам почав конфлікт, але це не так, тому що перед цим на мене вже напали та відкрили вогонь. Після цього нападники почали тікати, я їх наздогнав, і вже тоді перестрілка почалася повторно. У результаті я вбив двох людей, які брали участь у конфлікті. Після цього я поїхав на СТО та не продовжував конфлікт. Саме тому я не розумію, за що отримав варн за NonRP Держ. Якщо адміністрація вважає, що в моїх діях було порушення, прошу чітко вказати, яку саме дію було розцінено як NonRP Держ, та надати доказ або момент, на підставі якого було прийнято рішення про покарання. Я готовий пояснити кожен момент ситуації та надати свої докази. Я не маю на меті конфліктувати з адміністрацією або звинувачувати адміністратора без доказів, я лише хочу отримати об'єктивний розгляд ситуації. Вважаю несправедливим отримувати покарання за ситуацію, де я спочатку став жертвою нападу та був змушений захищатися. Прошу переглянути відеозапис, якщо він є, перевірити дії адміністратора та встановити, чи дійсно мої дії підпадають під порушення NonRP Держ. Якщо порушення з мого боку не було, прошу скасувати виданий мені варн. Якщо ж адміністрація вважає покарання правильним, прошу надати чітке пояснення з посиланням на конкретний пункт правил, який я порушив. Також прошу врахувати, що я не був ініціатором першої перестрілки та не використовував своє службове становище для безпідставного нападу на інших гравців. Я просто захищався після того, як по мені відкрили вогонь. Сподіваюся на об'єктивний розгляд моєї скарги, перевірку всіх доказів та справедливе рішення. Дякую за увагу та розгляд скарги.+коли мене відкинули тих гравців не відкинули за DM.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/ghdvtkmuyh
5. Дата порушення: 13.08.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,676
Реакції
898
Бали
409
Вітаю.
Покарання видано вірно. У момент, коли ви відкрили по гравцю вогонь, у нього ще тривала анімація після застосування тайзера.
Тому говорити про те, що ви просто «відстрілювались у відповідь», тут не зовсім доречно. Гравець, якого ви вбили, зброю проти вас не використовував. До того ж з вашого боку не було жодної RP-відігровки.
Ви також перебували у формі співробітника СБУ та діяли з використанням службових можливостей. У цьому випадку застосовується п. 2.40 правил державних організацій - NonRP Держ.
Також варто звернути увагу на п. 2.38, згідно з яким працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або інших осіб.
На момент вбивства такої загрози від цього гравця не було: він не стріляв у вас, не чинив опору зі зброєю та перебував під дією тайзера.
Тому посилання на те, що спочатку на вас напали, не виправдовує подальше вбивство гравця в момент, коли він уже не становив загрози. Покарання залишається без змін.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі