Розглянуто Халатність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Харбор

Прем'єр-міністр | Північна Україна 04
Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
67
Реакції
110
Бали
48
Вік
26
  1. Нікнейм адміністратора: Кріс Архангел, Ріна Вестернес, Олена Багірова, та ще хтось.
  2. Особистий нікнейм: Віталій Харбор
  3. Суть скарги: адміністратори прилетіли по репорту, по мені почали з порушником, якого я затримав. Мені якась адміністраторка ще сказала "По вас тулять шановний", я відплив з порушником під міст, після чого нас тепнули на міст, по мені почав стріляти якась людина, я їм це сказав, вони просто взяли і улетіли. Так же порушення зі сторони нападника - 1) ПГ, ДМ. Також під час того, як з'являється адміністрація Рп процес закінчується, адже нападник продовжував стріляти.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик (Уся дія була впродож цього часу на відео 6:40 - 7:55)
  5. Дата походження: 07.07.2025

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
682
Реакції
515
Бали
153
Бред , викликати адмінів щоб витягнули з води і потім жалітись на форум , адміністратори во перших небачили повної ситуації , бо можливо ви спецом спригнули у воду тим самим щоб вас невбили, і через це вони неможуть видати покарання , а ви в свою чергу спокійно можете залити жб на гравців які вас убили і все) Ви ж лідер маєте знати такі нюанси а не іти плакати)

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

По перше ви самостійно викликали адміністрацію під час рп ситуації, ви могли доплисти самостійно на берег та продовжити свої рп дії, адміністрація не могла знати що у вас активна перестрілка в цей момент.
Також під час того, як з'являється адміністрація Рп процес закінчується, адже нападник продовжував стріляти.
Так ви самі ж і написали в репорт "тп" , маючи на увазі щоб адміністрацію телепортувалась до вас.
Так же порушення зі сторони нападника - 1) ПГ, ДМ
Через 9 хвилин адміністратор який зафіксував порушення видав покарання гравцю, оскільки вбивство було зі снайперської гвинтівки, знадобився час щоб все перевірити та за покарати гравця.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі