Відмовлено Хамське відношення до мене

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Вербицький

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Вер 2024
Дописи
37
Реакції
52
Бали
21
Хамське відношення до мене
Мій нік Іван Вербицький
Суть скарги -заходжу в discord хочу поспілкуватися Матвій Ткач починає до мене звертатися від лиця модератора починає в мене питати чи у вас є якісь запитання до тех підтримки після чого в нас йде конфлікт пане Євген починає обманювати що він сказав мені одне але такого насправді не було на відеодоказі все сказано розмова тривала більше чим 10 хвилин вирізати ніяк не можу так як це є повна скарга після чого докази так там де я порушив порушення від мене не було виявлено але я признаю вину то що я зайшов до них хоч я просто порозмовляти але так як люди не вміють спілкуватися я почав створювати конфлікт.
Дата пурешеня -4.12.2025
Нік адміністратора який порушив- Євген Блейз.

Моя лично думка что така думка що така людина як він не може стояти на даній посаді

Доказ-Тук

Останнє редагування:

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
623
Реакції
845
Бали
153
Ви казали що Матвій представив себе модератором, але такого не було, виходить теж збрехали
Крім цього я не одноразово сказав вийти з каналу, і ви починали придиратись до слів та створювати конфлікт. Якщо вам реально обідно за те що в НПУ я вас заставляв бігти круги, то не обіжайтесь. І не потрібно кожного разу заходити в войс з відкатом і починати задавати питання не по темі)

Іларіон Іванов

S.M | 02 {$} Західна Україна
Тех. Підтримка
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
358
Реакції
119
Бали
88
Вік
22
Адреса
Полтава
[ Відмовлено! ]
• Відеофіксація як доказ більше 5 хвилин і без проміжок часу де і що відбувається (тайм-код) — відмова у розгляді!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі