Відмовлено Хантер Сопрано-Блат+не компетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
56
Реакції
18
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора:Хантер Сопрано
2. Особистий нікнейм:Харукі Макалістер
3. Суть скарги:Не згоден з вердиком адміністрації у скарзі *жмяк*, цитую слова адміністратора:
Це не багоюз, а фріз персонажа, переглянувши відео у вашого гравця з клану теж таке видно, тому скаргу буде закрито!
Адміністратор написав що у мене порушення і у Хомса, тож скарга буде закрита.Але замість того щоб видати покарання обом закривають скаргу, та через 20 хвилин Адміністратор перерозглядає скаргу та виносить вердикт що потрібно заблокувати мій обліковий запис на 7 днів за так звану Лунну Походку.
Я вважаю що Адміністратор надав покарання не вірно та тільки мені видав покарання коли воно також було у хомса.

Моє порушення:
Мого порушення не було, ви можете побачити по відео у скарзі на мене, де по мені стріляють з автомата та вистрілюють повну обойму, та мене не вбиває, а потім вже я телепортувався.
Тож, лунна походка могла вийти через візуальний баг. Це ви можете побачити тому що я міг бігти швидко та гра через візуальний баг як лунну походку.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео)
image.png

5. Дата походження:12.03.2023
p.s прошу зняти блокування облікового запису, тому що порушення з моєї сторони немає, прошу провести бесіду з адміністратору щодо видачи покарань, дякую)

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Вітаю шановний гравець!
Так зване моє повідомлення: Це не багоюз, а фріз персонажа, переглянувши відео у вашого гравця з клану теж таке видно, тому скаргу буде закрито! не хотів видаляти коли то уже переглянуло багато осіб + я вважав що це був баг персонажу але перевіривши мною так званий багоюз на луну походку я вирішив видати вам бан облікового запису(акаунт).
Що до мовби іншої особи то всього лиш профрізила гра, тому в чому тут блат? Чи некомпетентність? Якщо хочете й дальше багоюзити та портити атмосферу гри буде получати дальше бан! Оскарженню не підлягає видав бан замість 15 на 7!
Очікуйте відповіді Га/Зга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі