Розглянуто Хантер Сопрано | КПЗ без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
1. Нікнейм адміністратора: Хантер Сопрано
2. Особистий нікнейм: Пауло Лоуренс [6935]
3. Суть скарги: КПЗ без причини, так як я не був за кермом, а також мій напарник їхав по рп. Також прошу надати мені компенсацію, за 2 години в кпз можна було б спокійно заробити 1млн на автоугоні.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Тиць
5. Дата походження: 18.02.2023

Останнє редагування:

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Вітаю шановний гравець!
Докази вашого порушення:
Також ваший опис це що неймовірне)
На відео чітко видно як ви виїхали з дорожньої смуги та проїхали через бардюр.

Тим самим скоротили дорого і получили кпз, те що ви сидилі 2години це не мої проблеми.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Вітаю шановний гравець!
Докази вашого порушення:
Також ваший опис це що неймовірне)
На відео чітко видно як ви виїхали з дорожньої смуги та проїхали через бардюр.

Тим самим скоротили дорого і получили кпз, те що ви сидилі 2години це не мої проблеми.
Тоді чого ви мене посадили пізніше цього моменту? Посадили б зразу після цього як я порушив, а так то ми вже доїжджали до моста Полтави і ви мене садите, як ви думаєте я зрозумію, що це був цей момент? Якщо побачили порушення - садіть в кпз хочаб до хвилини часу. І одразу покажіть повний фрапс через скільки хвилин ви мене посадили

Останнє редагування:

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Тоді чого ви мене посадили пізніше цього моменту? Посадили б зразу після цього як я порушив, а так то ми вже доїжджали до моста Полтави і ви мене садите, як ви думаєтечт я зрозумію, що це був цей момент? Якщо побачили порушення - садіть в кпз хочаб до хвилини часу. І одразу покажіть повний фрапс через скільки хвилин ви мене посадили
Ну вибачайте я не робот, я посадив вас за 5-10хв

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Ну вибачайте я не робот, я посадив вас за 5-10хв
По цій ситуації не було зрозуміло за що кпз, так як ми вже майже доїхали до моста Полтави і тут кпз, ну ви скинули откат, я згоден за нонрп драйв на вашому откаті, але чогось ви вирішили дати ще й максимальне покарання, хоча там був маленький проїзд через бардюр

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
По цій ситуації не було зрозуміло за що кпз, так як ми вже майже доїхали до моста Полтави і тут кпз, ну ви скинули откат, я згоден за нонрп драйв на вашому откаті, але чогось ви вирішили дати ще й максимальне покарання, хоча там був маленький проїзд через бардюр
Я вам склав незручності дуже вибачаюсь, у вас своя робота у мене своя, я слідкую за сервером та його діями.
Толку буде 0 якщо я видам покарання на 10хв люба людина вийде і дальше буде так їздити, а так то хоть буде час подумати.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Я вам склав незручності дуже вибачаюсь, у вас своя робота у мене своя, я слідкую за сервером та його діями.
Толку буде 0 якщо я видам покарання на 10хв люба людина вийде і дальше буде так їздити, а так то хоть буде час подумати.
Я вас зрозумів, просто повторюю: не було зрозуміло за що посадили в кпз, так як посадили через певний проміжок часу

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі