- Реєстрування
- 19 Лис 2022
- Дописи
- 691
- Реакції
- 2,386
- Бали
- 113
Я вас прошу надати)
Я вас прошу надати)
Як раз місце це ми стояли було не зеленою зоною, це було може прям рядом але точно не зз якщо проблизити)
Мабуть але упорядковуючись карті опг то ззЯк раз місце це ми стояли було не зеленою зоною, це було може прям рядом але точно не зз якщо проблизити)
Все ж таки мабуть тобто ви самі не впевнені у своїх діях.Мабуть але упорядковуючись карті опг то зз
Тим більше ви хочете сказати що дорога це не є зоною?
Стоп що це за карта ОПГ?Мабуть але упорядковуючись карті опг то зз
Тим більше ви хочете сказати що дорога це не є зоною?
Я цілком впевнений в своїх діях, на відео чітко все видно як ви почали бити ногами і руками людинуВсе ж таки мабуть тобто ви самі не впевнені у своїх діях.
Місце де ми стояли не було зеленою зоною, я не говорю про усю дорогу тим паче вона тако ж не є повністю зеленою зоною
Мені здається я ще маю одне відео але завтра в цьому переконаюся і вам відпишу.Я цілком впевнений в своїх діях, на відео чітко все видно як ви навали бити ногами і руками люди
навали це як?Я цілком впевнений в своїх діях, на відео чітко все видно як ви навали бити ногами і руками людини
Та мене тоді вже в кпз не буде і фактично усе буде марноМені здається я ще маю одне відео але завтра в цьому переконаюся і вам відпишу.
Кстаті а чому жінка не отримала ніякого покараня за вбивство, якщо по вашому це ЗЗ?Доброго вечора гравець.!
Відео порушення з вашого боку:Покарання видане вірно!
Всі 3 отримали.Кстаті а чому жінка не отримала ніякого покараня за вбивство, якщо по вашому це ЗЗ?