Зачинено Харків// місто олдів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Браун

02 | Західна Україна
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
89
Реакції
52
Бали
73
Вітаю шановні Гравці та Адміністрація.
В цьому розділі я хотів би зачіпити тему Харкова.
Харків я думаю багато гравців пам'ятають старий Харків. На даний момент Харків це посуті нікому непотрібне місце там тільки страк бол і стройка.
До 2.0 Харків був повністю функціональним містом, але є велике але. Я думаю багато гравців бажають повернути старе місто. По особливості в Харкові є робота будівельником. З глобального оновлення 2.0 Харків це велике будівництво де кожне х2 супроводжується великими толпами людей які хочуть заробити гроші та матеріали. Бувало і здається не раз, що кількість людей перевищувала 40-50. Здається гравці Юкрейн гта заслужили повернути Харків. так як я вже казав Харків це одне велике будівництво я думаю гравці вже досить натаскалися мішків, щоб відбодувати Харків. Та й люди донатять на фонд Будуємо Україну разом. Так, що попрошу додати Харків з повним функціоналом: НПУ.Х, СБУ.Х МОЗ.Х можливо навіть УЗ, ДСНС, МР,Х та звісно не забуваємо про бункер автобуси таксі та багато чого іншого ,, Під буквою Х я мав на увазі Харків''.

Одін Пейс

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
243
Реакції
125
Бали
88

Кирило Кичка

Новий гравець
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
0
Реакції
0
Бали
0
Вітаю шановні Гравці та Адміністрація.
В цьому розділі я хотів би зачіпити тему Харкова.
Харків я думаю багато гравців пам'ятають старий Харків. На даний момент Харків це посуті нікому непотрібне місце там тільки страк бол і стройка.
До 2.0 Харків був повністю функціональним містом, але є велике але. Я думаю багато гравців бажають повернути старе місто. По особливості в Харкові є робота будівельником. З глобального оновлення 2.0 Харків це велике будівництво де кожне х2 супроводжується великими толпами людей які хочуть заробити гроші та матеріали. Бувало і здається не раз, що кількість людей перевищувала 40-50. Здається гравці Юкрейн гта заслужили повернути Харків. так як я вже казав Харків це одне велике будівництво я думаю гравці вже досить натаскалися мішків, щоб відбодувати Харків. Та й люди донатять на фонд Будуємо Україну разом. Так, що попрошу додати Харків з повним функціоналом: НПУ.Х, СБУ.Х МОЗ.Х можливо навіть УЗ, ДСНС, МР,Х та звісно не забуваємо про бункер автобуси таксі та багато чого іншого ,, Під буквою Х я мав на увазі Харків''.
згоден, хоч я і граю всього 4-5 днів, але також не розумію, навіщо було видаляти Харків..

Кирило Кичка

Новий гравець
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
0
Реакції
0
Бали
0
повністю згоден, адже навіщо було видаляти велике місто?

Олександр Делакурро

Старожила UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
1,770
Реакції
630
Бали
198
Вітаю!
Повернення Харкова у старомі вигляді неможливо. Наразі триває розробка нового Харкова, очікуйте оновлення з цим містом.
Гарної гри на Ukraine GTA!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі