Розглянуто Харріс // невірна видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тьома Воздухан

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Кві 2025
Дописи
69
Реакції
60
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: харріс
  2. Особистий нікнейм: Саня Борзий
  3. Суть скарги: Невірна видача покарання а саме: ''6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо:-jail 60'' . Нище підкріплю свій відкат на якому видно що мені пробили колеса, я хотів заїхати за зупинку, але відсутність коліс спричинена ''Dm car'' від положеного мною гравця не дала змоги це зробити, також на відкаті видно що я відразу втік з територіїї GZ, а гравець який подав скаргу видно на скріншоті який я прикріпляю нижче ( взятий з відкату того ж гравця), навмисно забіг в GZ але чомусь адміністратор цього не помітив.. чи просто не хотів помічати? ;)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): мій відкат , доказ видачі покарання і порушення від павшого гравця
  5. Дата походження:15.05.25 (часовий пояс +1)

Останнє редагування:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! За відеозаписом від гравця, який подав скаргу адміністратор оцінив ситуацію вірно. Зараз, дивлячись на Ваше відео можна розглянути ситуацію з Вашої сторони, то ж покарання за ухід в Зелену зону знято, так як Ви зробили це ненавмисно, а через збіг обставин та нанесену шкоду транспорту. Але, хочу зауважити, що на Вашому відео є інше порушення від Вас, якого не було видно у скарзі від гравця, а саме багоюз, за що Вам буде видано покарання. Додам, що натяки на упереджене ставлення від адміністратора не є доречними та порушень з його сторони не виявлено.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі