Розглянуто Херсонський// невірне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маттео Ернандес

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
183
Реакції
198
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: М. Херсонський
  2. Особистий нікнейм: Маттео Ернандес
  3. Суть скарги: Вітаю. Сьогодні отримав покарання за порушення правил нападу на вч 2.2 — вихід з гри на території військової частини, хоча в правилах є чіткий виняток. Цей виняток дозволяє виходити з гри, якщо гравець знаходиться в бункері або укритті і при цьому його вихід не заважає RP-процесу, що відбувається поруч. Під час нападу на ВЧ мої союзники вийшли з гри, я залишився один і виходив саме з зони, де беруть патрони, зі сходів, що ведуть вниз у бункер — це є укриття, а не відкрита територія ВЧ. Окрім мене нікого не було, RP-процес не тривав, тому мій вихід повністю відповідав вимогам винятку. Зважаючи на це, вважаю покарання необґрунтованим. Розумію, що скасувати його вже не можна, але прошу розглянути можливість надати компенсацію за час у деморгані, оскільки покарання було застосоване без достатніх підстав.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 16.05.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! У даній ситуації адміністратор некоректно застосував покарання за пунктом 2.2. З ним була проведена відповідна профілактична бесіда, а також застосовано дисциплінарне стягнення за цю ситуацію. Просимо вибачення за завдані незручності. Але, прошу зауважити, що Ви вийшли з гри ймовірно через те, що побачили присутність адміністратора і в такому випадку в наступний раз Ви можете отримати покарання за порушення правил UKRAINE GTA, а саме:
4.7. "Вихід під час видачі покарання" - Заборонено вихід з гри з метою уникнення покарання від адміністрації за порушення правил сервера. | Видача х2 покарання

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі