- Реєстрування
- 11 Жов 2024
- Дописи
- 2,562
- Реакції
- 1,651
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: Тимофій Ланько.
- Особистий нікнейм: Ярослав Свиридов
- Суть скарги:
— Адміністратор виписав мені мут за 5.12.1. Реклама особистого діскорду / телеграму тощо.
1. Відштовхуючись від відповідного пункту у "Правилах ГТА". Хочу зазначити, що мого особистого там нічого не було.
У цей час я знаходився на своєму робочому місці у ЗМІ та редагував оголошення. Ніяких особистих повідомлень в мене не було, тому що у робочому планшеті не можна писати просто так у чат.
- Тож якщо на відео/фото доказі буде видно що це повідомлення у чаті є не особисто моїм, а відредагованим. Ваш Адміністратор виніс мені не вірне рішення і замутив просто так.
2. При редагуванні оголошень кожен раз коли людина пише ТГ або ДС ми вказуємо що це Спец. зв'язок і пишемо далі. Оскільки це не порушую правила редагування оголошень. Так як у гри ГТА є відповідно і Телеграм канал з новинами і ДС сервер з різними чатами і групами.
3. Прошу видалити цей мут із моєї історії порушень та надати грошову компенсацію у розмірі моєї однієї заробітної плати, а саме 121 056 грн *через те що із-за адміністратора я не отримав "пей дей" і не можу продовжити працювати пів години. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Посилання]
- Дата походження: 30.10.2024
Останнє редагування: