Розглянуто Хибно виписаний "Мут" із невірним пунктом у "Правилах ГТА"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,562
Реакції
1,651
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Тимофій Ланько.
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Свиридов
  3. Суть скарги:
    — Адміністратор виписав мені мут за 5.12.1. Реклама особистого діскорду / телеграму тощо.
    1. Відштовхуючись від відповідного пункту у "Правилах ГТА". Хочу зазначити, що мого особистого там нічого не було.
    У цей час я знаходився на своєму робочому місці у ЗМІ та редагував оголошення. Ніяких особистих повідомлень в мене не було, тому що у робочому планшеті не можна писати просто так у чат.
    - Тож якщо на відео/фото доказі буде видно що це повідомлення у чаті є не особисто моїм, а відредагованим. Ваш Адміністратор виніс мені не вірне рішення і замутив просто так.
    2. При редагуванні оголошень кожен раз коли людина пише ТГ або ДС ми вказуємо що це Спец. зв'язок і пишемо далі. Оскільки це не порушую правила редагування оголошень. Так як у гри ГТА є відповідно і Телеграм канал з новинами і ДС сервер з різними чатами і групами.
    3. Прошу видалити цей мут із моєї історії порушень та надати грошову компенсацію у розмірі моєї однієї заробітної плати, а саме 121 056 грн *через те що із-за адміністратора я не отримав "пей дей" і не можу продовжити працювати пів години.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Посилання]
  5. Дата походження: 30.10.2024

Останнє редагування:

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Адміністратор видав покарання вірно, ви відредагували повідомлення де була реклама телеграма та за цим пунктом правил вам видали покарання - 5.12.1. Реклама особистого діскорду / телеграму тощо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі