Розглянуто Хибно виписаний "Мут" із невірним пунктом у "Правилах ГТА"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,689
Реакції
1,692
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Тимофій Ланько.
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Свиридов
  3. Суть скарги:
    — Адміністратор виписав мені мут за 5.12.1. Реклама особистого діскорду / телеграму тощо.
    1. Відштовхуючись від відповідного пункту у "Правилах ГТА". Хочу зазначити, що мого особистого там нічого не було.
    У цей час я знаходився на своєму робочому місці у ЗМІ та редагував оголошення. Ніяких особистих повідомлень в мене не було, тому що у робочому планшеті не можна писати просто так у чат.
    - Тож якщо на відео/фото доказі буде видно що це повідомлення у чаті є не особисто моїм, а відредагованим. Ваш Адміністратор виніс мені не вірне рішення і замутив просто так.
    2. При редагуванні оголошень кожен раз коли людина пише ТГ або ДС ми вказуємо що це Спец. зв'язок і пишемо далі. Оскільки це не порушую правила редагування оголошень. Так як у гри ГТА є відповідно і Телеграм канал з новинами і ДС сервер з різними чатами і групами.
    3. Прошу видалити цей мут із моєї історії порушень та надати грошову компенсацію у розмірі моєї однієї заробітної плати, а саме 121 056 грн *через те що із-за адміністратора я не отримав "пей дей" і не можу продовжити працювати пів години.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Посилання]
  5. Дата походження: 30.10.2024

Останнє редагування:

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
0
Реакції
1,848
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Адміністратор видав покарання вірно, ви відредагували повідомлення де була реклама телеграма та за цим пунктом правил вам видали покарання - 5.12.1. Реклама особистого діскорду / телеграму тощо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі