Розглянуто Хочу вступити в поліцію м.Харківа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Artem 123455356644

Новий гравець
Реєстрування
5 Вер 2022
Дописи
6
Реакції
0
Бали
4
Доброго дня. Хочу вступити в Поліцію м. Харківа. Буду вірним і сильним , готовий піти на все , буду виконувати всі прикази , ради нашої держави і серверу ?? Слава Україні ??

Роман Заєць ❄️

Добре, що п'ятниця сьогодні, а не завтра, як вчора
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
586
Реакції
285
Бали
83
Адреса
Вінниця
Доброго дня. Хочу вступити в Поліцію м. Харківа. Буду вірним і сильним , готовий піти на все , буду виконувати всі прикази , ради нашої держави і серверу ?? Слава Україні ??
то подавай заяву у розділі https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?forums/Національна-поліція-України.21/ і туди куди ти хочеш

Слава Мартеллі

Головне управління Служби безпеки України
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
76
Реакції
14
Бали
8
Можеш прийти на набір до НПУ Харкова, потрібен військовий квиток, позитивний рейтинг, знання РП і так далі. Або напиши електронну заявку клік, критерії такі ж самі.

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Доброго вечора, для вступу у любу фракцію, очікуйте набору, коли буде набір вам прийде СМС на телефон.
Або подивіться на форумі чи є електронні заявки на вступ. *boom*

Розглянуто.
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі