Розглянуто //Хочу дізнатись причину звільнення та побачити опру//

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
19
Реакції
24
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника: Не володію інформацією
  2. Особистий нікнейм: Богдан Александровський
  3. Суть скарги: Я получив догану з цим повністю згідний після чого мені погрожував Генерал НПУ Д що якщо я подав скаргу на полковницю НПУ Д то мене звільнять за втрату довіри після чого я тільтанув та не грав +- неділю та заходив тільки щоб показатись в грі та 7.3.2024 мене звільнили за втрату довіри+1 догана хочу дізнатись хто звільнив та побачити опру порушиння
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надам докази своєї трудової книжки
  5. трудова книга
  6. Дата:11.03.2024

Мія Моралес

вільна людина
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
461
Реакції
392
Бали
68
  3. Суть скарги: Я получив догану з цим повністю згідний після чого мені погрожував Генерал НПУ Д що якщо я подав скаргу на полковницю НПУ Д то мене звільнять за втрату довіри після чого я тільтанув та не грав +- неділю та заходив тільки щоб показатись в грі та 7.3.2024 мене звільнили за втрату довіри+1 догана хочу дізнатись хто звільнив та побачити опру порушиння
  5. трудова книга
Вітаю, я Полковник
НПУ Д Софія Барбара
, хочу відповісти на вашу скаргу.
Як ви сказали в скарзі "Погрожував звільнити" Минулий Генерал НПУ Д "Микола Шевчук", зовсім не погрожував, а просто попередив якщо ВИ будете мене зливати з посади Заступника він вас звільне. Також ви раніше, оскорбляли нецензруною лексикою мене, та казали напряму що ви будете мене зливати подавая скарги на мене. Хочу признатися, що це я вас звільнила, бо не мала довіри до вас, бо ви могли би піти далі. Питала дозвіл минулого Генерала, він відповідів "Не знаю".
( Докази є що ви казали про злив і оск. )
┏━━━━━━━━━━━━━━━♡♡♡━━━━━━━━━━━━━━━┓
Полковник НПУ Д: 04.01.24 - xx.xx.24
┗━━━━━━━━━━━━♡♡♡━━━━━━━━━━━━━┛

Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
17
Реакції
5
Бали
11
  5. трудова книга
Бажаю здоров*я!
Я Підполковник НПУ Дніпра та згідно правил форуму я не маю права відповідати на скаргу але я порушу це правило так як я був учасником цього конфлікту та маю відеодокази порушеннь зі сторони Богдана Александровського.Данна особа дійсно погрожувала "злити" Софію Барбару на форумі за те що вона видала йому покараня у вигляді догани. Данна особа ігнорувала накази Підполковника та Полковника, також пан Александровський мутив мене на Софію Барбару в грі тому що "немає чого слухати". Пан Александровський публічно в строю і також під час особистої розмови зі мною казав що Софія Барбара стала на посаду Полковника по блату і на справді її вік замалий для посади Полковника та паралельно оскав Софію Барбару. Потім через деякий час ця людина погрожувалась відкриттям кримінальної справи на мене тому що я під час розмови з іншим співробітником говорив в офтоп-чат(там була розмова про форум і тільки в офтоп-чат і можна про це говорити). Данна особа своїми діями викликака до себе недовіру, показала свою не адекватність та некомпетентність. Богдан Александровський був попередженний про те що його звільнять якщо він і далі буде так ставитись до свого керівництва(образи,погрози та спроби злити) але він цього не зрозумів та продовжив це робити ще більш активніше. Я вважаю що звільнення та видання догани були повністю ****************************новані та заслужені. За потреби всі відеодокази будуть надані адміністраціїї серверу. Хочу ще додати що скарга написана не зрозуміло на кого і немає відеодоказів/скрінів "погроз" від Екс-Генерала НПУ Д Миколи Шевчука
Будемо очікувати відповіді від адміністрації!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі