Відмовлено Хочу кощо сказати

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Кві 2025
Дописи
16
Реакції
16
Бали
6
Шановна адміністрація у мене питання навіщо ви видавайте мені покарання я вам показав у 19:25 що Сергій Україна говоре *Іди *********************************** школьната йобана* А ви мені в відповідь мут. За що ви мені дали покарання? Я що вам поганого роблю? Я зараз хворію грибом і це не обман. Я у грі написав *Вступлю вашу транспортну компанію* Я їду в місто де можна вступити в транспортну компанію. Я приїхав питаю у гравців *У вас є транспортна компанія?* Я питав у Сергія України чи є у тебе транспортна компанія? Він у відповідь *Іди *********************************** школьната йобана* Я викликав адміністрацію щоб слідкували як Сергій Україна говоре *Іди *********************************** школьната йобана* А ви говорите *Андрій видай йому покарання* Я думав видають Сергію Україні а Андрій Чикіев видає покарання. Я не порушував а ви думали що я порушував. Я вже не можу терпіти і подаю скаргу на людей ті хто видавав покарання а саме:Назар Фертті,Денис Червоний,Ігор Нордсайд,Стас Яворьский,Даня Охрімчук,Михайло Чуйко,Максим Вишневський,Віталій Петришин і Андрій Чикіев. О ці люди будуть у скарці ті хто видавав мені покарання
1761500480493.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі