Розглянуто Хубчик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Белла Давінчі

Геленбубен
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
15
Реакції
21
Бали
8
Особистий нікнейм: Белла Давінчі
Нікнейм адміністратора: Олександр Хубчик
Суть скарги: Адміністратор Слава Марик видав мут по формі Олександра Хубчика. Прошу переглянути ситуацію. Я розумію, що саме порушила, але є одне “але”: ситуація сталася майже добу тому, і, як ми бачимо, форму видав адмін, який наразі знаходиться у відпустці та вважається РП-гравцем. Під час ситуації його навіть не було поруч.
Продовжуємо далі. Коли я побачила мут, одразу перевірила форум — ніяких скарг на себе я не побачила.
Чому форму видає адмін, який не був присутній під час ситуації і не має жодної скарги на підтвердження?
4.Докази Скріншот/Відео

Олександр Хубчик

02 Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
1,199
Реакції
340
Бали
223
Вітаю
Надав докази ЗГА

Очікуйте на відповідь від ЗГА/ГА

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання за образу гравців було видано доцільно та відповідно до правил.
Його застосування відбулося із затримкою через перебування адміністратора у відпустці, у зв’язку з чим він тимчасово не мав технічної можливості самостійно видати покарання. На момент фіксації порушення інші адміністратори, які могли б оперативно виконати дію, були відсутні. Водночас адміністратор у відпустці залишається повноцінним членом адміністрації з правом фіксації порушень та передачею матеріалів для подальшого реагування. З адміністратором було проведено бесіду щодо важливості дотримання допустимих термінів видачі покарань у подібних випадках.

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі