Розглянуто Хуліганство,+ вбивство на роботі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Кві 2024
Дописи
4
Реакції
15
Бали
16
Особистий нікнейм:Іван Нестеренко (ID:35230
Нікнейм порушника:Іван Шнир(ID:31494)
клан порушник:NAVA
Клан в якому перебуваю я:відсутній
Порушення:я їхав виконувати замовлення на роботі далекобійника.Все було добре(Були випадки коли мене таранили колеги,але то нічого+ я не бачив нікнейм і айді).Але ближче до центру траси Києв-Дніпро,а точніше на мості який об'єднує ті 2 частини мапи.Мене починали +/- таранити гравці клану NAVA,я періодично відволікався в телефон.Але в основному,мені заважали гравці клану-порушника,який я в цьому дописі написав.Спершу я думав що це випадковість(на початку),але потім мені дорогу огородив гравець(Згодом я дізнався його нік,та айді Іван Шнир ID:31494),я йому казав:"Дай проїхати),але з його боку був ігнор,та щось в гч(Голосовий Чат,я особисто не розчув).Потім я відволікся в телефон на хвилину.І я врізався,що ви думаєте?Правильно,я врізався в того самого гравця.Що перегородив мені дорогу і щось казав в гч.Але вийшло так,що я так би мовити...ПЕРЕЛЕТІВ через огорожу.Та не зміго,в подальшому виїхати чи виштовхати,потім цей гравець почав біля мене їздити і це мене вибісило,останьою краплею.Було те,що цей ГІВНЮК-МАЛИЙ в гч кричав в мій адрес:"Хаха,лошок-лошок",(По голосу зрозуміло,що йому десь в районі 10-13 років),я дістав 2 м4(у відео буде все детальніше видна ситуація),і почав в нього стриляти.Але не зміг нанести суттєвої шкоди йому та його авто.Потім як я підійшов,він відїхав а потім як в відео буде показано.ЗАДАВИВ НАХРІН,вибачте за мій французький.Через нього,я втратив замовлення на сумму 155к,та ще хп.Яке я потім в лікарні хіліл,прошу прийняти міри,і посадити цього гімнюка на годину,бо я відчуваю.Що я не перша і не останній.Будуть ще,хто буде обурений,даною поведінкою цього і інших гравців.Які так поводяться,доказ я внизу прикрепив👇🏼:

Андрій Темницький

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
964
Реакції
448
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
Гравець 31494 отримає покарання за порушення Правил UKRAINE GTA 5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут 30 хвилин
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15 хвилин
Гравець Іван Нестеренко отримає покарання за порушення Правил UKRAINE GTA 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі