Відмовлено ЦЕ НОРМАЛЬНО ??? ..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
34
Реакції
5
Бали
11
Нікнейм адміністратора: ЗАГАЛЬНЕ ЗВЕРНЕННЯ!
Особистий нікнейм: Честер Праведний
Суть скарги: Сказати що у шоці на правду не сказати нічого, що разу стикаючись із абсурдом тут, думаю ну далі нікуди точно, А НІ! ЩЕ Є "ГЛИБИНИ КРЕАТИВНОСТІ ((" Першочерго ця ситуація була до мене майже не дотична, окрім прохання товариша подати скаргу за нього, ЧЕРЕЗ ЧОМУСЬ ВІДСУТНЮ ТАКУ МОЖЛИВІСТЬ У НЬОГО НА ФОРОМУ, куди так люблять відправляти при найменших питаннях чи проблемах, а не постаратись ТРІШИЧКИ вникнути і допомогти, Я ЗАРАЗ НЕ ПРО ВСІХ АДМІНІВ, але вистачає таких, це не зважаючи і на так в цілому "ДРУЖНЮ АТМОСФЕРУ В ГРІ" по відношенню один до одного.

ЦЕ ВЖЕ ТРЕТЄ ЗВЕРНЕННЯ !!! Постараюсь коротко:
Новий гравець прийшов на проект, не відігравши навіть ОДНОГО 1 ДНЯ СПОКІЙНО, виконуючи обов'язково-ознайомлюючі 17 завдань (на фрапсі все це видно) його наздоганяють два перепрошую на слові бидла! і користуючись ситуацією його безпорадності переважаючи як кількісно так і наявністю зброї та досвіду ТУПО ЗБИВАЮТЬ ГРОШІ. Окей скажете РП проект, ситуації, окей. Після подачі на форум ПОВТОРЮСЬ ЧЕРЕЗ ВІДСУТНІСТЬ МОЖЛИВОСТІ ПОДАЧІ В НОВЕНЬКОГО ГРАВЦЯ скаргу просто анулюють, бо подача від третього лиця, ДОБРЕ, ТА ЦЕ НЕ ВІДМІНЯЄ ДІЙ І ПОРУШЕНЬ ТИХ ДВОХ ...

1ПОДАЧА

Постарались достукатись, пішов зрух, винних покарано, ДЯКУЮ, але от шо просто ВИНЕСЛО, пардон за сленг, ТАК ЦЕ ТЕ ЩО ЛЮДИНА ЯКА ПОСТРАЖДАЛА отримала 45 хв ув'язнення і мут 30хв за цитую:

Гравець Йошіро Накамуро [ 6892156 ] отримає покарання за:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм. О_о ... ЯКИМ ББ... ГЕРОЄМ ??? ЗА СЛОВА ОБІЙДЕШСЯ, ПІДЕШ НА ФОРУМ ??? , А ЩО ВІН МАВ КАЗАТИ " Не вбивайте, я все віддам, при тому що навіть картки в людини немає в грі, а на рахунку "3 копійки" ЦЕ ОБРАЗНО на всякий поясню.

А ось це: Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті. ЯКА ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ? НУ ВИ НОРМАЛЬНІ ??? ВИБАЧТЕ НУ ПРОСТО ПІДГОРАЄ ВІД ЦІЄЇ СИТУАЦІЇ І ШИЗИ У НІЙ. Ну розглядайте нормально АДЕКВАТНО! що там паролі, геолокація якась висвітлена ? яка особиста інформація, скрін так обрізаний навіть і віконець у браузері не видно .. О_о ..

2 ПОДАЧА

І як наслідок людина хотіла по справедливості покарати кривдників, і отримала "бонусом" ув'язнення на 45 хв ЗА ЩО ??? ... ЗАЛІЗО БЕТОННА ЛОГІКА !!! АПЛОДУЮ БЛ... "ПЕРШОКЛАСНА РОБОТА ! КРАЩІ! СТАРАЙТЕСЬ ДАЛІ, ГРАВЦІВ БІЛЬШАТИМЕ ТОЧНО!"

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

З попереднього вашого звернення скаргу було перерозглянуто. Гравець Йошіро Накамуро [6892156] отримав покарання згідно правил.

Стосовно PG - гравець Вася Шашлик [6858978] націлився зброєю на гравця Йошіро Накамуро [6892156], той натомість ніяк не відреагував та стояв поки йому наносили шкоду, тобто відсутній інстинкт самозбереження.
Стосовно MG - гравець Йошіро Накамуро [6892156] написав в IC чат (ігровий чат): "На форум підеш". Правилами заборонено писати ООС інформацію (з реального світу) в ігровий чат. Хочу зауважити, що гравець, який подає скаргу на форум і в його ж відеодоказах є від нього порушення - йому також буде видано покарання за порушення.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі