В очікуванні ЦУНПУ І ГОЛОВНЕ СЛІДЧЕ УПРАВЛІННЯ І №11052026 І 24 ККУ Розділу VII - 46 ККУ Розділ XII І OPEN

Назарій Кишенчук

Головне Слідче Управління | Майор НПУ 03
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
41
Реакції
64
Бали
23
1778506986383.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО
Дата відкриття: 11.05.2026
Головний слідчий: Назарій Кишенчук
Слідча група: Олександр Великов, Андрій Чобіт Федя Батурінець

ОПИС

10.05.2026р близько 21:30 я вийшов на передній двір Центральної Національної Поліції України що знаходиться в Місці Київ на вулиці Тараса Шевченка. З метою щоб прослідкувати за порядком перед будівлею поліції, після чого мені в очі потрапило білого кольору авто з маркою ''Cadillac Escalade'' автомобіль не мав номерних знаків та тонування на вікнах які на лобовому такі на бокових вікнах. Придивляючись у лобове вікно я побачив людину яка має коротку стрижку також мав форму державного працівника ''Державна служба України з надзвичайних ситуацій.'' після чого авто почало їхати в мою сторону де я стояв авто ''Cadillac Escalade'' розпочало прямий рух на мене тим самим наїхавши на мене дана особа яка керувала ''Cadillac Escalade'' відносится до великої відповідальності дана особа порушила-порушив

24 Кримінального Кодексу України Розділу VII
Стаття 24. Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження

Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою тяжких наслідків, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину.
Нетяжкий злочин, штраф від 500.000 гривень до 1 000.000 гривень або позбавлення волі на строк від 1 року до 5 років.

1776623174001.png

46 КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ Розділ XII ПРОТИ ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ
Стаття 46. Насильницькі дії щодо працівника правоохоронного органу

1. Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язкі.

Кримінальний проступок, штраф від 100.000 гривень до 500.000 гривень або інше покарання, не пов’язане з позбавленням волі.

2. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Нетяжкий злочин, штраф від 500.000 гривень до 1 000.000 гривень або позбавлення волі на строк від 1 років до 5 років.

3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Тяжкий злочин, штраф від 1 000.000 гривень до 3.000.000 гривень або позбавлення волі на строк від 5 років до 10 років.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Невідомао
Статус:На воліДодаткова інформація:
Коротка стрижка, має форму ''Державна служба України з надзвичайних ситуацій.''

ДОКАЗИ

Bodycam 10.05.2026 / Нанесеня тілесник ушкоджень

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
У Процесі.......

Оперативний Слідчий Головного Слідчого Управління - Назарій Кишенчук
4e58dab5-6b46-4cf1-a074-0089643791b4.png

Вкладення

• 1776623174001.png
    1776623174001.png
    1.2 Кб · Перегляди: 9
Останнє редагування:

Деннис Даймонд

Програш-це лише урок, який готує нас до перемоги
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
46
Реакції
14
Бали
13
1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
20/05/2026.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Експерт - Леша Ревера, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів,

ВСТАНОВИВ
5 місяця 2026 року, у 16:50 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №11052026 Експертиза проходила у складі працівника МВС – Леша Ревера.
Результати експертизи: Вдалося встановити особу підозрюваного

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Експерт - Леша Ревера
Підпис:ЛР

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
458
Реакції
646
Бали
113
1771513757087.png
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
ГОЛОВНЕ СЛІДЧЕ УПРАВЛІННЯ.
23/05/2026.

ПРОТОКОЛ
о результатах медичного обслідування (експертизи)

Я, Керівник ГСУ, Полковник НПУ - Федя Батурінець, отримавши вилучені матеріали по кримінальній справі 11052026 вирішив здійснити медичне обслідування для Потерпілого ( експетизу), щодо потерпілого для підтвердження правопорушення підозрюваними, що передбачено Розділом VIII, Статтею 19, пункту 1 Кримінально Процесуального Кодексу України.

"(Поняття експертизи. Експертиза — це розгляд, дослідження експертом-фахівцем якихось справ, питань, що потребують спеціальних знань. Експертом під час проведення експертизи може виступати особа, обізнаність якої у необхідному питанні не має сумніву. Наприклад, патологоанатом з фракції МОЗ може виступати у кримінальній справі як експерт для проведення розтину тіла, що допоможе слідству визначити причину смерті.)".23.05.2026, було проведено обслідування, Було Виявлено Синці на тілі, в області Грудини перет Пліча перелом Кінцівок Ног, Огляд проводив працівник МОЗ (Далі - Міністерство Охорони Здоров'я) Макс Незламний

РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРТИЗИ:

Було Виявлено Синці на тілі, в області Грудини перет Пліча перелом Кінцівок Ног
Стаття 24 і 46 ККУ підтвержена

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
Відеозапис №1:Video
Протокол Операції

Керівник ГСУ Полковник ЦУ НПУ - Федя Батурінець
Підпис:

1779304091140.png

Назарій Кишенчук

Головне Слідче Управління | Майор НПУ 03
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
41
Реакції
64
Бали
23
1771535630153.png
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
21.05.2026.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

10.05.2026р близько 21:30 я вийшов на передній двір Центральної Національної Поліції України що знаходиться в Місці Київ на вулиці Тараса Шевченка. З метою щоб прослідкувати за порядком перед будівлею поліції, після чого мені в очі потрапило білого кольору авто з маркою ''Cadillac Escalade'' автомобіль не мав номерних знаків та тонування на вікнах які на лобовому такі на бокових вікнах. Придивляючись у лобове вікно я побачив людину яка має коротку стрижку також мав форму державного працівника ''Державна служба України з надзвичайних ситуацій.'' після чого авто почало їхати в мою сторону де я стояв авто ''Cadillac Escalade'' розпочало прямий рух на мене тим самим наїхавши на мене дана особа яка керувала ''Cadillac Escalade'' відносится до великої відповідальності дана особа порушила-порушив

24 Кримінального Кодексу України Розділу VII
Стаття 24. Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження

Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою тяжких наслідків, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину.
Нетяжкий злочин, штраф від 500.000 гривень до 1 000.000 гривень або позбавлення волі на строк від 1 року до 5 років.
1776623174001.png

46 КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ Розділ XII ПРОТИ ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ
Стаття 46. Насильницькі дії щодо працівника правоохоронного органу

1. Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язкі.

Кримінальний проступок, штраф від 100.000 гривень до 500.000 гривень або інше покарання, не пов’язане з позбавленням волі.

2. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Нетяжкий злочин, штраф від 500.000 гривень до 1 000.000 гривень або позбавлення волі на строк від 1 років до 5 років.

3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Тяжкий злочин, штраф від 1 000.000 гривень до 3.000.000 гривень або позбавлення волі на строк від 5 років до 10 років.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Bodycam 10.05.2026 / Нанесеня тілесник ушкоджень

(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтями №24 46 ККУ
Оперативний Слідчий Головного Слідчого Управління - Назарій Кишенчук
4e58dab5-6b46-4cf1-a074-0089643791b4.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі