Назарій Кишенчук
Головне Слідче Управління | Майор НПУ 03
- Реєстрування
- 17 Сер 2025
- Дописи
- 41
- Реакції
- 64
- Бали
- 23
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО
Дата відкриття: 11.05.2026
Головний слідчий: Назарій Кишенчук
Слідча група: Олександр Великов, Андрій Чобіт Федя Батурінець
ОПИС
10.05.2026р близько 21:30 я вийшов на передній двір Центральної Національної Поліції України що знаходиться в Місці Київ на вулиці Тараса Шевченка. З метою щоб прослідкувати за порядком перед будівлею поліції, після чого мені в очі потрапило білого кольору авто з маркою ''Cadillac Escalade'' автомобіль не мав номерних знаків та тонування на вікнах які на лобовому такі на бокових вікнах. Придивляючись у лобове вікно я побачив людину яка має коротку стрижку також мав форму державного працівника ''Державна служба України з надзвичайних ситуацій.'' після чого авто почало їхати в мою сторону де я стояв авто ''Cadillac Escalade'' розпочало прямий рух на мене тим самим наїхавши на мене дана особа яка керувала ''Cadillac Escalade'' відносится до великої відповідальності дана особа порушила-порушив
24 Кримінального Кодексу України Розділу VII
Стаття 24. Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження
Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою тяжких наслідків, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину.
Нетяжкий злочин, штраф від 500.000 гривень до 1 000.000 гривень або позбавлення волі на строк від 1 року до 5 років.
46 КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ Розділ XII ПРОТИ ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ
Стаття 46. Насильницькі дії щодо працівника правоохоронного органу
1. Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язкі.
Кримінальний проступок, штраф від 100.000 гривень до 500.000 гривень або інше покарання, не пов’язане з позбавленням волі.
2. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.
Нетяжкий злочин, штраф від 500.000 гривень до 1 000.000 гривень або позбавлення волі на строк від 1 років до 5 років.
3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.
Тяжкий злочин, штраф від 1 000.000 гривень до 3.000.000 гривень або позбавлення волі на строк від 5 років до 10 років.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Невідомао
Статус:На воліДодаткова інформація: Коротка стрижка, має форму ''Державна служба України з надзвичайних ситуацій.''
ДОКАЗИ
Bodycam 10.05.2026 / Нанесеня тілесник ушкоджень
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
Оперативний Слідчий Головного Слідчого Управління - Назарій Кишенчук
Вкладення
Останнє редагування: